Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

offfffffffffff benım doktorum gelıcek sımdı ben hemsıreyım ya fabrıkada iş yerı hemsırelıgı yapıyorum günde 1 saat doktorum gelıyor hasta varsa muayne etmek için ama bır görsenız o 1 saat yetiyo bana çok konuşuya öldürüyor benı hep aynı seylerı tekrarlıyor bir görsenız 😛iha:

canım ben bursada oturuyorum hava güneslı ama soguk hele sabahları donuyoruz suanda dısarı sankı yaz gıbı günes var ama soguk yanı🙂 benımde kapalı havalarda ruhum sıkılır daralırım ama en ıyısı kapalı yagmurlu havalarda evde ısen uyuyacaksın:e015: ohhh mis gibi mışıl mışıl🙂

Oyle bi hava olmasina bile raziyim ama burda bi firtina, yagmur agaclarin dallari havalarda ucusuyor 🙂 Gunes dogunca soguk olsa bile en azindan icerde oturunca gunes camdan doguyor ya evde sicak olunca sanki yaz havasi gibi oluyor 🙂

Ahh ahh evde olsam simdi kesin uyurdum zaten 🙂 Horuldaya horuldaya haha 🙂 Ay horuldamayim en iyisi yoksa yine chatlagin hismina ugrarim 🙂 Bugunluk seansimi aldim zaten 😛

offfffffffffff benım doktorum gelıcek sımdı ben hemsıreyım ya fabrıkada iş yerı hemsırelıgı yapıyorum günde 1 saat doktorum gelıyor hasta varsa muayne etmek için ama bır görsenız o 1 saat yetiyo bana çok konuşuya öldürüyor benı hep aynı seylerı tekrarlıyor bir görsenız 😛iha:

hahahah Allah yardimcin olsun canim benim bilirim oyle cok konusanlar ve ayni seyi tekrarliyanlar hic cekilmiyor 🙂 Allahtan 1 saat gelip gidiyormus birde tum gun yaninda dursa ne yapardin 🙂

Oyle bi hava olmasina bile raziyim ama burda bi firtina, yagmur agaclarin dallari havalarda ucusuyor 🙂 Gunes dogunca soguk olsa bile en azindan icerde oturunca gunes camdan doguyor ya evde sicak olunca sanki yaz havasi gibi oluyor 🙂

Ahh ahh evde olsam simdi kesin uyurdum zaten 🙂 Horuldaya horuldaya haha 🙂 Ay horuldamayim en iyisi yoksa yine chatlagin hismina ugrarim 🙂 Bugunluk seansimi aldim zaten 😛

biri CHATLAK mı dediiiiii ????
:n028:

slm kızlar nası gidio die sormuyorum. herkesin keyfi yerinde maşallah allah bozmasın... çok özlemişim sizi kötü hava şartları sebebiyle biraz sıkıntılıydım ama konuşmalarınız çok iyi geldi 🙂 yaw özlemm naptı regl olmuşmu

Geri