Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bizzat şahsen ben kendim yookken neler yaptım onlardan kısaca söz ediiim bari..
acaip yoğundum o yüzden giremedim işle ilgili bölümü geçiyorum
dün de metabolizma doktoruna gittim biraz bahtsız olduğumu söyledi kiiiii bunu ben yıllardır biliyordum zati sürpriz olmadı.. prolaktinimin ve insülinimin yüksek olması kilo vermemi engelliyormuş e bunu da biliyoduk zati.. aldığım herşeyi vücudum depoluyomuş yüksek insülin de kullanılmasını engeleyerek ne kadar spor yaparsan yap topaç formundan bişi kaybetmemeni sağlıyomuş...yani yürüdüğüm yol burdan güney afrika cumhuriyetine yol olurmuş ama zayıflayamazmışım.. bi ilaç önerdi reçete ile satılmıyo bitkisel natrol phase 2 diye.. bu karbonhidratların vücuttan atılmasına neden oluyo muş.. sipariş ettim internetten gelicek de başlıcaz inşallah o çok iyi gelicek dedi artık ben kendisinin yalancısıyım bakalım noolcak

bi bırakıyoss dağılıyosunusss
dağılmayın ulennnn girin konuşun dertleşinnnn
kime diyorummmm🙂
nerde bu devlet nerden bu millet?? ha sorarım
Günaydıııııııııııııııııııın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slm melişler iki gündür yoktum sağolun benim yokluğumu hiç farketmemişsiniz bile o yaz gülü yok mu?o chatlak yok mu? konuşmıcam bidaha:fati:
sehnazcım nasılsın yaa uzun zamandır yoktun yine?

canımın içi çok yoğunum bildiğin gibi değil.. aklıma geldiniz ama giremedim işte..hayatım 8 kapıya 9 çomak modunda olduğu için ancak geldim yarın da çalışmıyorum ama giricem sonra bayram sonra da ben ispanyaya gidiyorum zati..

sen nasılsın asıl mercimeğin annesi.. şimdilik herşey yolundadır inşallah..kendine çok dikkat et güzelim nasılsa tuttu diye gevşeme sakın.. kendini koru beslenmene yürüyüşüne dikkat et lütfen.. eksersizlerini günügününe yap.. sen de bebeişin de sağlıklı olsun aklına her geleni yeme meyve salata sebze balık tüket bol bol e mi??

yağlı nişastalı şekerli şeylerden uzak dur ekmeğini hep siyah tüket bol su iç ara öğünlerini kaçırma.. ara öğünlerde süt meyva yoğurt kurutulmuş kayısı incir arasında dön.. aksatma güzelim ay çok söylendim biliyorum ama işte elinden geleni yap diye.. kusura bakma muckssss

sen nasılsın asıl mercimeğin annesi.. şimdilik herşey yolundadır inşallah..kendine çok dikkat et güzelim nasılsa tuttu diye gevşeme sakın.. kendini koru beslenmene yürüyüşüne dikkat et lütfen.. eksersizlerini günügününe yap.. sen de bebeişin de sağlıklı olsun aklına her geleni yeme meyve salata sebze balık tüket bol bol e mi??
Mercimek umarım iyidir henüz daha kendisini görebilme şerefine erişemedik.dr.a yarın gidiyoruz.Valla dr.la telefonla konuşuyorum bol bol.Anlattıklarımdan o da şimdilik normal olduğunu söylüyor.Ben hamileliğimi çok erken öğrendiğim için zaten gözle görülebilecek seviyeye ancak şimdilerde gelmiş olmalı o yüzden dr.teyze bizi daha çağırmadı.dün konuştuk en son yarın gideceğiz inş.keseyi görürüz herhalde bugün daha 4 hafta 5 günlük teyzesi ama benim o geçen hafta bahsettiğim hiçbir sancım kalmadı bu da güzel bişi olsa gerek diye düşünüyorum.

Geri