Size mercimekten haber getirdim.Mercimekte bayramınızı kutluyor.Bugün ilk defa bize el salladı.Size selam söyledi.Daha hamile olmayan teyzeler üzülmesin biz hepimiz yukarıda sıraya girdik,sırayla geliyoruz.Benden sonra Özlem teyzenin mercimeği vardı mesela dedi.Dr.teyze 5 haftalık olduğunu söyledi.Durumu gayet iyiymiş.Kalp atşlarını 10 gün sonra görebileceğiz inşallah.Eve gelir gelmez size haber vereyim dedim.Hepinizi kocaman öpüyorum.
Özlemmcim canım eşimle ilişkiye gireyim mi demiştin dün canım.Bence dr.la görüşmeden birlikte olmayın.Bugün benim dr. 1 hafta-10 gün bereber olmayın mercimeğin rahatını bozmayın şimdilik dedi.Haberin olsun.ayyyyyy kizlar hepinize cok tesekkür ederim yaaaaa allahim insallah szede nasip eder
aksilik ya bugün tam gün calisiyorum ve hic rahat degili midem cok kötü hele basim nasil dönüyo anlatam
Size mercimekten haber getirdim.Mercimekte bayramınızı kutluyor.Bugün ilk defa bize el salladı.Size selam söyledi.Daha hamile olmayan teyzeler üzülmesin biz hepimiz yukarıda sıraya girdik,sırayla geliyoruz.Benden sonra Özlem teyzenin mercimeği vardı mesela dedi.Dr.teyze 5 haftalık olduğunu söyledi.Durumu gayet iyiymiş.Kalp atşlarını 10 gün sonra görebileceğiz inşallah.Eve gelir gelmez size haber vereyim dedim.Hepinizi kocaman öpüyorum.
![]()
ayyyyyy kizlar hepinize cok tesekkür ederim yaaaaa allahim insallah szede nasip eder
aksilik ya bugün tam gün calisiyorum ve hic rahat degili midem cok kötü hele basim nasil dönüyo anlatam
bak kendini iyi hissetmiyorsan eve git yat dinlen tamam mi guzelim? isler kacmiyor ya beklesinler biraz..hoşgeldin canım raabim inşallah en yakın zamanda meleğini göbüşüne kondurur.selam hanımlar ben yeni katıldım ve hamile kalmak istiyorum
![]()

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ