Cnm mrb nasılsın?Ne zamandır sizi yakalayamadım burada derdime çare arıorum.NasılsınCANIM BENİMMMM
allah gönlüne göre verdi ne güsel sağsalim kucağına da alırsın inş..tebriklerrrr 🙂
Arkadaşlar mrb.Nasılsınız?Benim yine yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha öncede bahsetmiştim dr bana adet söktürücü ilaç vermişti.Fakat onu kullanmadım.Bu ay regl oldum.Ayın 5 inde.Şimdi yumurtlama dönemimi bulmak istiorum.Netten baktıımda 11 ve 16 sı arası olduğu gözüküo.Nasıl anlıycam.Evde ovülasyon testlerim var onaları bu günlerde mi yapıyım.Lütfen yardımcı olur musunuz bana şimdiden tşkler.Bu arada mervecim mrb.Çok sevindim senin adına inş sağlıkla kucağına aldıın günleri de görürsün cnm tbrk ederim.
CANIM BENİMMMM
allah gönlüne göre verdi ne güsel sağsalim kucağına da alırsın inş..tebriklerrrr 🙂
İnş.cnm sence tarihimi listeye ekletiyim mi ne dersin?Sen ne testleri sipariş ettin tatlımcanımmm benimm
12.gününden itibaren yap ovulasyon testlerini bildiğim kadfarıyla öle oluyo...
bende önümüzdeki ay yapıcam testlerim ve preseed geliyo yurtdışından sipariş ettim bakalım...şu mübarek ezan vaktiiii allah hepimizin duıalarını kabul etsin inş......
İnş.cnm biz geçen ay çok çalışmıştık ama ben tam regl olamamıştım ya o yüzden bi faydası da olmadı maalesef bakalım bizde bu ay denicez şansımızı.Bu ay daha çok istioruz.Bakalım hayırlısıben hastayım badecim biraz bizim bu ay muhtemelen olmaz hastalıktan bayramdan falan hiç çalışamadık
ama önümüzdeki aya çok umutluyum hayırlısı canımm
Gerçi benim kötü bi inancım vardır bişeyi çok istersen o istediğin olmazmış ama çok kafaya takmamaya çalışıcam