valla hiçbi fikrim yok ama bizde boyatılmaz kına bile yakılmaz ama bir bilene danışya kızlar şu saç boyama hakkında ne diyorsunuz bu ünlüler ne yapıyor yahu organik boya falanmı
canım nekadarlık oldun şimdi sen
valla hiçbi fikrim yok ama bizde boyatılmaz kına bile yakılmaz ama bir bilene danışya kızlar şu saç boyama hakkında ne diyorsunuz bu ünlüler ne yapıyor yahu organik boya falanmı
ya arzucum ben diplerim azıcık çıkdımı hemen yaptıırdım pek düşkündüm şimdi böle dolaşmak psikolojimi bozuyor keşke rengini değiştirseydim aman ne bileyim sarıdanda vazgeçemedim..ama yaptıranlar var bi akıl verin banakız eyşan hamiş hamiş ne boyası sonra bebişte boyalı çıkar bakk:laugh:
iyi iyi güzel uğraşlar bunlarbende ii göbek buyutuyom artık kontroller felan ugrasıyom
insallah ise yarar canim bende alacam insallah herkes hamis kalir
12 haftaya döndüm allahın izniylevalla hiçbi fikrim yok ama bizde boyatılmaz kına bile yakılmaz ama bir bilene danış
canım nekadarlık oldun şimdi sen
hımmmm valla nedesem boş şekerim ben 25 senelik ömrümde 1kere boyattım bidahada boyatmadım bilemiyorumya arzucum ben diplerim azıcık çıkdımı hemen yaptıırdım pek düşkündüm şimdi böle dolaşmak psikolojimi bozuyor keşke rengini değiştirseydim aman ne bileyim sarıdanda vazgeçemedim..ama yaptıranlar var bi akıl verin bana
hımmmm iyi iyi güzel allahım hayırlısıyla güzelllikle sonuna erdirsin canım benim12 haftaya döndüm allahın izniyle
hoşbuldukkkkkkkkhosgeldiniz melekler
Cnm mrb.Valla ben senin yerinde olsam asla boyatmazdım.Benim annem ve 3 teyzem kuaför cnm ve asla hamilelerin saçını boyamıyolar.Bitkisel boyalara da fazla güvenme ne kadar bitkisel deselerde mutlaka içlerinde kimyasal vardır.Çoğu kuaförler para derdinde olduklarından bitkisel die yutturmaya çalışıp boyarlar.Ama sakın güvenme ve sabret mesela saçına bant tak en azından aynaya baktıında diplerini o kadar da fazla görmessin cnm 🙂ya kızlar şu saç boyama hakkında ne diyorsunuz bu ünlüler ne yapıyor yahu organik boya falanmı
ay badecim öle yapayım bari herkes aman sakın falan diyor bebeğim için sabredecem inşallah dediğin gibi bant iyi bir çözüm olabilir..işte kızlar ben size en iyi örneğim 1sene boyunca ağladım gözyaşı döktüm çocuğum olmıcak diye şimdi ise şımarık kızlar gibi derdime bakın hayat böyle bişey insan istediği şeye kavuşunca unutuvriyor acıları..tüm isteyenler size sesleniyorum allahın izniyle öle olacak sizlerinde umudunuzu yitirmeyin asla..Cnm mrb.Valla ben senin yerinde olsam asla boyatmazdım.Benim annem ve 3 teyzem kuaför cnm ve asla hamilelerin saçını boyamıyolar.Bitkisel boyalara da fazla güvenme ne kadar bitkisel deselerde mutlaka içlerinde kimyasal vardır.Çoğu kuaförler para derdinde olduklarından bitkisel die yutturmaya çalışıp boyarlar.Ama sakın güvenme ve sabret mesela saçına bant tak en azından aynaya baktıında diplerini o kadar da fazla görmessin cnm 🙂