esmos Hamiş Melek 7 Aralık 2009 #27.721 selzeh' Alıntı: canım ben görüstüm hazalla geçen ıyı durumda suanda dınlenıyor ınsallah en yakın zamanda tekrar kavusur melegıne Genişletmek için tıkla ... insallah canim iyi olduguna sevindim
selzeh' Alıntı: canım ben görüstüm hazalla geçen ıyı durumda suanda dınlenıyor ınsallah en yakın zamanda tekrar kavusur melegıne Genişletmek için tıkla ... insallah canim iyi olduguna sevindim
M mrs m. Daimi Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.722 Tebrik ederim merve_16, allah sağlıkla kucağınıza aldırır inşallah. darısı bize olsuuuuuuuuunnnnn 🙂
S selzeh Hamiş Melek 7 Aralık 2009 #27.724 mrs m.' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ıyıyız canım sen nasılsın🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 7 Aralık 2009 #27.725 mrs m.' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim hosgeldin ben iyiyim ya sen nasilsin? Merve_16 tebrik ederim guzelim bugun yogunmus burasi baya o yuzden gorunmemis olabilir..
mrs m.' Alıntı: merhaba kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim hosgeldin ben iyiyim ya sen nasilsin? Merve_16 tebrik ederim guzelim bugun yogunmus burasi baya o yuzden gorunmemis olabilir..
Yazgulu24 Hamiş Melek 7 Aralık 2009 #27.726 Kizlar yazin bakim bir suru kisi var su anda sitede.. ozzlemmim var, selzehim var, Chatlagim var esmos, mrs m. kaynatalim biraz hadi 😉
Kizlar yazin bakim bir suru kisi var su anda sitede.. ozzlemmim var, selzehim var, Chatlagim var esmos, mrs m. kaynatalim biraz hadi 😉
M mrs m. Daimi Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.727 selzeh' Alıntı: ıyıyız canım sen nasılsın🙂 Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim canım sağol, geldim buraya yine 🙂 nasıl gidiyor?
selzeh' Alıntı: ıyıyız canım sen nasılsın🙂 Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim canım sağol, geldim buraya yine 🙂 nasıl gidiyor?
M mrs m. Daimi Üye Üye 7 Aralık 2009 #27.728 Yazgulu24' Alıntı: Kizlar yazin bakim bir suru kisi var su anda sitede.. ozzlemmim var, selzehim var, Chatlagim var esmos, mrs m. kaynatalim biraz hadi 😉 Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben de iyiyim sağol canım, nerelerdeydin sen? sanırım buralara gelecektin, ondan mı acaba seni epeydir göremedim. olur kaynatalımm 🙂
Yazgulu24' Alıntı: Kizlar yazin bakim bir suru kisi var su anda sitede.. ozzlemmim var, selzehim var, Chatlagim var esmos, mrs m. kaynatalim biraz hadi 😉 Genişletmek için tıkla ... 🙂 ben de iyiyim sağol canım, nerelerdeydin sen? sanırım buralara gelecektin, ondan mı acaba seni epeydir göremedim. olur kaynatalımm 🙂
S selzeh Hamiş Melek 7 Aralık 2009 #27.729 mrs m.' Alıntı: ben de iyiyim canım sağol, geldim buraya yine 🙂 nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... bende geleyım dedımya özledım sızlerı nasıl olsun be canım aynı işte bıldıgın gıbı hala beklemedeyım🙂
mrs m.' Alıntı: ben de iyiyim canım sağol, geldim buraya yine 🙂 nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... bende geleyım dedımya özledım sızlerı nasıl olsun be canım aynı işte bıldıgın gıbı hala beklemedeyım🙂