iyiyim selzehcim seni aramızda görmek ne güzel,sensiz tadı olmuyor buranın valla...ben de biara uzak durdum ama burasız da olmuyor di mi🙂
canımya çok sagol sızlersızde olmuyor gıreyım dedım işte bende sohbet edeyım dedım özledım sızlerı
iyiyim selzehcim seni aramızda görmek ne güzel,sensiz tadı olmuyor buranın valla...ben de biara uzak durdum ama burasız da olmuyor di mi🙂
kızlar merhaba,ne güzel kalabalığız yine....
Merhaba canim hosgeldin.. Evet bugun masallah yogunuz.. Ne guzel keske hep boyle olsa..
Nasilsin?
hoş bulduk canım,okul iyi geliyor di mi,okula gidince her şeye daha olumlu bakabiliyorum,yoksa bu bekleyiş çok yıkıcı olurdu benim için.
klasik ama iyi diyeyim iyi olayım.çok kötü 1 hafta geçirdim ama kendimi toparlamaya çalışıyorum.Rabbim bugünlerimizi aratmasın.
denemediğim şey kalmadı galiba, artık hiçbir şey yapmıyorum ekstra. çünkü birşeyler için uğraştıkça olmadı. inşallah canım hayırlısı bakalım. bu ay pek umut olmayabilir çünkü yumurtlama günleri bayram tatiline geldi, memlekete gittik, 3-4 günü geçmiş oldu. hayırlısı inşallah.
🙂 🙂 🙂 bende bende ... bana da öyle geliyor, inş. bize sürpriz yapar bebişlerimiz. bu arada hoşgeldin canım.
valla canım ben de artık özel çalışma falan bile yapmıyorum,millet eskiden yumurtlama günlerini mi bilirmiş,nasıl olsa her şey allahın elinde,o isterse olur,özel uğraşa da gerek yok,hayırlısı canım,demek ki bizim için hayırlısı şimdi değil.
iyiyim canım sağol,sadece uykum var,iş için erken kalkınca,birazdan biraz kestiririm,sen nasılsın.
kötüydü ama geçmeye çalışıyor.ranagül noldu canım? inşallah sıkıntın kötü değildir.
Ya aslında çok şey bilmek iyi değil, biz de herşeyi biliyoruz anam.
yok yumurtlama günleri, yok yataktan kalkma, sıcak duş alma, ayaklarını tavana dik, kalçanın altına yastık koy....var da var daha......
valla öyle büyüklerimizin hiçbirşeyden haberi yokmuş, gül gibi de bir sürü çocukları olmuş. bazen acaba kıyı kenar köyde yaşayan bir kız olsaydım böyle olmazdı diyorum.
hepimize hayırlısı kızlar...
kötüydü ama geçmeye çalışıyor.eşimle çok ciddi problemler yaşadık.atlattık mı diye sorarsan zannetmiyorum.inşaallah aynı sıkıntıları tekrar yaşamyız.Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin.
en kötüsüyse kimseye kendini anlatamıyorsun.gelinlikle girdin kefenle çıkarsın.
kusura bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum ama bazen boğulacak gibi oluyorum anlatamadığım için.