Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım test adetin geçtiği 3. günden itibaren yapılır. şimdi yap hemen bence. bir de yarın sabah ilk idrarınla yap.

bide benim adetim hep 5 gün öneden gelir.şaşmaz hiç geçen ay 13 kasımda oldum. bu ay 8 aralıktı. işte dediğim gibi 13 ünümü beklesem 27 ve ya 28 günde bir ama. ne bileyim korkuyom işte ya çıkmazsa diye canım yaa.

bide benim adetim hep 5 gün öneden gelir.şaşmaz hiç geçen ay 13 kasımda oldum. bu ay 8 aralıktı. işte dediğim gibi 13 ünümü beklesem 27 ve ya 28 günde bir ama. ne bileyim korkuyom işte ya çıkmazsa diye canım yaa.

tatlım stresle beklemektense bir an önce sonucu öğren derim. ona göre hareket edersin. bak burada bade arkadaşımızın da geçen ay seninki gibi oldu, hatta üstüne mi gördüm hamileyim herhalde falan dedi, testler yaptı ama çıkmadı. kist falan da olabilir. bir an önce öğrenip tedbirini alman da yarar var canım.

tatlım stresle beklemektense bir an önce sonucu öğren derim. ona göre hareket edersin. bak burada bade arkadaşımızın da geçen ay seninki gibi oldu, hatta üstüne mi gördüm hamileyim herhalde falan dedi, testler yaptı ama çıkmadı. kist falan da olabilir. bir an önce öğrenip tedbirini alman da yarar var canım.

3mm lik myom var bende zaten canımda yapsam çıkarmı 3 günde offf napıcam

tamam canım yarın haberini alırız artık, hayırlısı olsun, görüşürüz.
Slm kızlar hepinize iyi akşamlar aşkısı canım bence hemen yap testi çünkü benim adet tarihim gelmeden önce yapmıştım ve çift çizgiyi gördüm canım senin adet tarihin 2 gün geçmiş.Benim en son adet tarihim 23 ekimdi.ben 15 kasımda yaptım testi pozitif çıktı senin de çıkar canım eğer hamileysen.eğer hamileysen b-hcg 100den fazla olması gerekir bu da günün hangi saati yaparsan yap çıkar canım.sabahı beklemene bile gerek yok.ama ovülasyon geç olmuş olabilir b-hcg 1oo ün altındaysa o zaman sabah yaptığın test daha sağlıklı olacaktır.

Geri