merhaba iyiyim sen nasılsın? hadi ama 4 gün olmuşşşşş 🙂 test yap da bu dertten kurtul, bence erken öğrenmekte fayda var.
kızlar merhaba nasılsınız işlerin yoğunluğundan giremiyorum bitürlü pcye benimde bugün geçen 4. günüm ve test yapmadım umutlanmak istemiyorum sonu yine hüsranla biter diye çok korkuyorum onun için test yapmaya cesaretim yok![]()
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?
naber kızlar
regli bekleyen kızlar,inş hamişsinizdir ya🙂ama değilseniz de çok üzülmemeye çalışın olur mu,mrs m bize de çok az kaldı,ben öyle diyorum ama olunca az da olsa üzülecem,off....ama belirtiler de başladı adet olacağımı hissediyorum.her seferinde de elimde olmadan ümitsizliğe kapılmaya başlıyorum,neyse bi de ben grip aşısı olcam,o yüzden pazartesini bekliyorum,adet olunca olacağım.bişey olmaz di mi kızlar sonraki aylar için,aslında hamile kalsam ne güzel olur,katkısız aşıdan olurum.