Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız maalesef uzun zamandır giremiyorum biraz zor günler geçirdim bulantı ve kusmalarım yüzünden serum tedavisi yapıldı bikaç gün hastanede yattım sonrada rapor aldım evde dinlendim biraz şimdilik daha iyiyim bulantı için hap kullanıyorum yoksa halim harap valla🙁 sizler nasılsınız hamile kalan arkadaşları tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına İnşallah🙂)

hoşgeldin vahide-m anne 🙂 biz iyiyiz, allah sana da daha iyilik versin canım. dikkat et canım beslenmene. ah bu bulantı çekenler hep harap haldeler yaaa 🙁(

biz aynı bekliyoruz miniklerimizi, bazen sabırsızlıkla bazen sabırla! Amiiiiiiinnn inşallahhh

selam kızlar nasılsınız maalesef uzun zamandır giremiyorum biraz zor günler geçirdim bulantı ve kusmalarım yüzünden serum tedavisi yapıldı bikaç gün hastanede yattım sonrada rapor aldım evde dinlendim biraz şimdilik daha iyiyim bulantı için hap kullanıyorum yoksa halim harap valla🙁 sizler nasılsınız hamile kalan arkadaşları tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına İnşallah🙂)

hosgeldın canım nasılsın ayyy kıyamam bebiş senı baya zorluyor desene Allah yardımcın olsun tatlım sımdı daha ıyıymısın ınsallah daha da ıyı olursun bebegın cınsıyetı bellı oldumu canımya çok merak ettım senı valla ıyıkı gırdın

hoşgeldin vahide-m anne 🙂 biz iyiyiz, allah sana da daha iyilik versin canım. dikkat et canım beslenmene. ah bu bulantı çekenler hep harap haldeler yaaa 🙁(

biz aynı bekliyoruz miniklerimizi, bazen sabırsızlıkla bazen sabırla! Amiiiiiiinnn inşallahhh
saol canım benim inan bana bende hiç tahmin etmezdim bu kadar kötü bişey olduğunu (bulantıların) yediğim herşeyi çıkarıyordum düşünün artık elim ayağım titriyodu kilo verdim bitkin düşüyorum artık inşallah bundan sonra düzelir dua ediyorum..
sizlerde hep dualarımdasınız valla sabretmek gerekiyor işte Rabbim ne zaman uygun görürse inşallah tez zamanda gelir meleklerinizde fazla üzmez annelerini🙂

hosgeldın canım nasılsın ayyy kıyamam bebiş senı baya zorluyor desene Allah yardımcın olsun tatlım sımdı daha ıyıymısın ınsallah daha da ıyı olursun bebegın cınsıyetı bellı oldumu canımya çok merak ettım senı valla ıyıkı gırdın
saol bitanem bende çok özledim valla
malesef öğrenemedik cinsiyetini 14 haftalıktı muayeneye gittiğimizde doktor biraz daha bekleyelim dedi bu salı gidicem tam 16 haftalık olcak herhalde söyler o zaman bizde çok merak ediyoruz ona göre alışveriş yapamk istiyoruz artık🙂

saol bitanem bende çok özledim valla
malesef öğrenemedik cinsiyetini 14 haftalıktı muayeneye gittiğimizde doktor biraz daha bekleyelim dedi bu salı gidicem tam 16 haftalık olcak herhalde söyler o zaman bizde çok merak ediyoruz ona göre alışveriş yapamk istiyoruz artık🙂

anladım canım ınsallah salı günü ögrenırsınız bakalım ögrenınce hemen yaz bızede tamam mı tatlım merak edıyorum bende bızlerde gördügün gıbı hala beklemedeyız bu cuma günü Allah ım sesımızı duysunda dualrımızı kabul etsın ınsallah bebeişlerımız gelsın hemencık amın

yazgülü canım bazen reglden 1-2 gün önce kasık ağrısı olabiliyor. ama bu seferki epey ağrılı. yoksa farklı birşey mi var acaba diye de korkuyorum, kist gibi allah korusun. neyse dr ye gidicem bu ay. bakalım ne olacak.
ben tarihi 12-14 aralık yazdırdım. normalde 28 günde bir oluyor ve 28. günü 14 aralığa denk geliyor, ama geçen ay 26. günde geldi şaşırdı valla...bakalım ne olacak.

canim farkli birsey olarak benim aklima tek birsey geliyor ve insallah oyledir.. Biliyorum bayram dolayisiyla cok fazla calisamadik dedin ama belli mi olur guzelim insallah hayirlisi ne ise o olur.. benimkide her zaman saskindi ama nedense bu siteye uye olduktan sonra baya duzenli olmaya basladi.. Acayip birsey ya gercekten 🙂

mrs m benimde aklıma belki hamileliktendir demek geliyo umarım öyledir hem çok az kalmış gününe aklına kötü şeyler getirme kist falan inşallah yoktur öyle bişey

Geri