Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben açıkçası hastalık türü şeylerden korkuyorum, inşallah yoktur öyle birşey. ahhhhhhh keşkeeee.... ama bu ay hakikaten belki de imkansız gibi. evet dediğim sebepten ötürü. tabiki belli olmaz ama bilmiyorum. sen bu siteyle tanışınca iyileşti o zaman 🙂

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Oyle aklina kotu seyler getirme canim benim insallah hayirlisi olur..

Benimkide imkansiz gibi birsey zaten bu ay o yuzden hic ama hic umitlenmiyorum.. Yok denecek kadar az calisma yapabildik ama ne yapayim artik takmiycam diyorum ama her ay yine takiyorum kafaya..

Evet siteyle tanisinca duzeldi 🙂 Prof. DR. meleklermekani.com haha

ınsallah canım hamıslıktendır yasadıkların ınsallah hiç bellı olmaz bak ben ne okudum yazayım sana hemde daha yenı bır olay bırkaç günlük sımdı kızlardan bırı ovulasyon testı almıs yapıyomus hep sılık çızgılar çıkıyomus testte ama esı sehır dısına çıkıcagı için gıtmeden hemen o gece çalışmıslar neyse esı gıtmıs o gün yıne ovulasyon testı yapmıs yıne sılık çızgı ertesı gün bı yapıyo pozıtıf esı yok yanında yanı yumurtlamadan ıkı gün önce çalışmıslar sadece ve suanda hamıle yanı tutmus demekkı olabılıyor

Evet canim olacagi zaman aslinda gunlerine falan bakmiyor.. ++++ sperm kalitesine gore 72 saate kadar yasayan spermler oluyormus.. yani 3 gune kadar yasayan spermler oluyormus o yuzden kimse bilemez yani.

haklısın canım çok güzel bi duygu mercimeğim kocaman oldu teyzesi🙂 bi oynuyo görseniz elleri kolları kafasını bile kaldırıp indiriyo bulantılarım varken bile onu öyle izleyince herşeyi unutuyorum Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları:melek:

Ay ay yerim ben onu bizlere el salliyordur o 🙂 Minik minik elleriyle..

Amin canim darisi tum isteyenlerin basina insallah.. Sabirla bekliyoruz..

Haklısın selzehcim hepsi allahtan, ol derse oluyor ama biraz da sabırsızlanıyoruz galiba. benim ailem üretken bir aile ben neden üretken değilim diyorum yaaa 🙂

Evet cok sabirsisiz ama sabirsizlanmamak elde degil ki..

Bizimkilerde oyle aslinda.. soyle bi bakiyorumda masallah sanki millet yememis icmemis calismis yani.. Annemler 7 kardes, kayinvalidem 5 kardes, kayinbabam 9 kardes, babam 2 kardes biz 4 kardesiz, esim 4 kardes.. eee masallah 1 tanede bize dusseymis iyi olacakmis 🙂

Geri