Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
ranagül.............................10 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
mrs.m..............................12-14 Aralık (haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
YazEsintisi.......................14 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
yazgülü24........................16-18 Aralık
Desen..............................19 Aralık
smart_girl........................20 Aralık
esmos..............................20 Aralık
burcums..........................20 Aralık
nesli84.............................22 Aralık
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
aşkısı................................6 Ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

gül melek............................23 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

kız nasıl dayanıyorsun 🙂 3 gün geçtikten sonra test kesin sonuç veriyor, beklemektense test yap derim. çünkü bazen streste regli engelleyebiliyor.
aslında aklıma gelmiyor desem yeridir.hem stresli 1 ay geçirdim hemde grip ne olmuştum,baya ilaç kullandım.bunların etkisiyle geçmiş olabileceğini düşünüyorum.
gerçi 1 nedenide oturduğum site çarşıya baya uzak,kar kışta olunca kocada şehir dışında olunca şuan için test alacak kimse yok anlayacağın.koca karı yöntemleriyle anlamaya çalışıyorum onuda beceremiyorum.normalde olmaz ama çok acıkıyorum.tek değişiklik o yani.:ang:

ranagülcüm normal regli belirtilerin yoksa inş ii haberler vardır sende.ah canım sen çoktan haketmişin,inş canım...buarada mrs m cim ben de stresten regliyi geciktiriyom diye korkuyorum.inş öyle değildir.buarada buay hamiş olursam çok şaşırırım,çünkü bu ay ben hiç olmadığı kadar kendimi kastım,zannetmiyorum.

hoşgeldin canımmm biz stresli bir beklemedeyiz... inşallah canım güzel haberler verebiliriz. önceki yazını okudum cevap da yazdım, çok sağol canım inş.

sen nasılsın ne var ne yok

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın evet stres olması çok normal ınsallah güzel sonuçlanır beklemenız canım benım bende bıldıgın gıbı işte beklemedeyız hala bı çalışmamız yok bu ay esım rahatsızdı zaten anca baslar çalışmalar bu ay olurmu bılmem benım baya zor

ranagülcüm normal regli belirtilerin yoksa inş ii haberler vardır sende.ah canım sen çoktan haketmişin,inş canım...buarada mrs m cim ben de stresten regliyi geciktiriyom diye korkuyorum.inş öyle değildir.buarada buay hamiş olursam çok şaşırırım,çünkü bu ay ben hiç olmadığı kadar kendimi kastım,zannetmiyorum.

hatırlarsan ben de bu ay mümkün değil demiştim ama bakalım bekleyelim ve görelim. allah inşallah bize bu minikleri vermiştir. bugün de olmayınca ister istemez bende de stres oluştu, acaba regl gelecek mi yoksa başka mı diye 🙁((

sırf kendim için değil hepiniz için dileğim.inşallah herkes yakın zamanda muradına erer.

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın evet stres olması çok normal ınsallah güzel sonuçlanır beklemenız canım benım bende bıldıgın gıbı işte beklemedeyız hala bı çalışmamız yok bu ay esım rahatsızdı zaten anca baslar çalışmalar bu ay olurmu bılmem benım baya zor

ben de iyiyim canım iş yorgunluğu işte. hayırlısı bakalım. çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. canını sıkma olmaz dedikçe oluyor galiba, son hamile olanlardan biri kimdi bak hatırlayamadım, şöyle dedi bu hamile kaldığı ay karı-koca gripmişler ve sadece bir kez birliktelik yşamışlar hamile kalmış. önceki aaylarda o kadar uğraştık şansa bak demişti. sen de olumlu ol canım.

ben de iyiyim canım iş yorgunluğu işte. hayırlısı bakalım. çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. canını sıkma olmaz dedikçe oluyor galiba, son hamile olanlardan biri kimdi bak hatırlayamadım, şöyle dedi bu hamile kaldığı ay karı-koca gripmişler ve sadece bir kez birliktelik yşamışlar hamile kalmış. önceki aaylarda o kadar uğraştık şansa bak demişti. sen de olumlu ol canım.

sagol canım grıp oldu bayada agır geçırdı yenı yenı kendıne geldı dıyebılırım kısmet artık bakalım napayım zamanı gelınce olur nasılsa Allah ım nasıp ederse ınsallah sızınkıler gelmıstır ınsallah

Geri