hu huuu niye kimse yazmıyor arkadaşlarr
İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM ya baştaki sıkıntılarım yokda işlerim çok yoğun gider ayak arttı işler.haliyle yorgun oluyorum hep🙁 sen nasılsın heyecanlı bir gün galiba senin için inş güzel haberler alırız senden de.semaracım yoktun ne zamandır , nasılsın , nasıl gidiyor?
Dilacım nasılsın?Nasıl gidiyor?Alışabildin mi bebeğine inş her şey yolundadır.Günaydın kızlar ne güzel haberler var öyle
YAZ ESİNTİSİ TEBRİK EDERİM CANIM.ÇOK MUTLU OLDUM.ALLAH KUCAĞINA SAĞ SALİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA ALMAK NASİP ETSİN.
Allah olmayan arkadaşlarımıza da bu mutluluğu tatmayı nasip etsin.Hamile arkadaşlarıma da kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.Sağlıkla sıhhatle bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM ya baştaki sıkıntılarım yokda işlerim çok yoğun gider ayak arttı işler.haliyle yorgun oluyorum hep🙁 sen nasılsın heyecanlı bir gün galiba senin için inş güzel haberler alırız senden de.
bitanemm üzülme bizim için hayırlısı böyleymiş demekki bu ay önümüzdeki maçlara bakıcaz 😀
bak sırası gelen kalıyooo nasılsa hiççç üzülmee mevlamm bilio gününü saatinii
Canım iyiyim şimdilik alıştım tabii.Allah size de nasip etsin inşallah.Dilacım nasılsın?Nasıl gidiyor?Alışabildin mi bebeğine inş her şey yolundadır.
İNŞALLAH canım benim olur inş. ne zaman test yapıcan hayırlısıyla.aaah ahh bialsak o güzel haberi benden , fakir sevindirecem valla (ben de zengindeğilim ama 🙂)
ne diyim hepimiiz için hayırlısı artık , ne kadar oldu senin
?