Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
esmos..............................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
burcums..........................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
nesli84.............................22 Aralık
biza.................................24-25 Aralik
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
aşkısı................................6 Ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

canım egerkı çızgıler çok yakınsa bu gce çalış sakın kaçırma bazı kısılerde çızgıler aynı koyulukta olmayabılıyo ama ovulasyon oluyo ve hamıle kalıyorlar ben çok okudum bu sekılde o yuzden kaçırma bugünü akıntında varmıs zaten yarın testı tekrarla sılık çıkarsa yınede çalış canım bırde 4 saat su içme testı yapmadan önce ve ıdrarını tut tatlım
bi de şunu söyliimm.. ikinci çizgiyi tam ortadan bölmüşsün gibi..sağ tarafı daha koyu sol tarafı daha açık sağ taraftaki koyuluk 1. çizgiyle aynı renk..tam kafayı yedirmelik.. bi de diyo ya 5 dakikadan sonra değerlendirmeyin diye benim ki bugün 15 dakika sonra falan nerdeyse aynı renkti..bunları zaten dertli olan insanları daha da kaosa sürüklemek için falan mı üretiyolar..🙂 ben bugün çalışayım bari..hatta yarın da...di mi?

canım ovulasyonsuz regl oluyo ama çok geç oluyo genelde o da yumurtlaman olmadıgı için 40-45 günde regl olursun çok düzensız olursun ara kanamalar olabılır yanı anlarsın zaten problem oldugunu tatlım
evet haklısın canım bu çok doğru bir bilgi..ovulasyonsuz sikluslar diğerlerinden çok daha uzun sürüyor..45 gün bile iyi bazen 50-60 güne kadar uzayabiliyor..

aslında ovulasyonsuz regl de oluyo da..
polikistik over de var ya bende..biraz karışık beim durumum desencim başka sorunlar da var..
yalnız klomen ve çatlatma iğnesi verildiğinde tabii ki iyi kalitede bir yumurta gelişimini garantilemek görmek ve sonra da yumurtlatmak mümkün oluyo..yani herşeyin saati biliniyo..ama yine de faydası olmayabiliyo🙂

hımmmm..... ya bendede ne olduğu tam belli değil aslında ,bir başka dr.a gittiğimde kadın bana polikistiksin dedi bende ultrasonda gördüm birsürü irili ufaklı yuvarlak yumurtalar vardı , ertesi ay kendi dr. uma gittim yaptırdığım tahlillere göre oda dediki tahlillere göre değilsin , ultrasonda baktı tek bir yumurta ben de gördüm tekti.bana glukophage verdi (aynı zamanda hipoglisemide var ya) kullan dedi,1,5 ay oldu kullanııyorum işte.ama iyi geldi bak iki adettir 28. de bir oluyorum maaşallah

canım ovulasyonsuz regl oluyo ama çok geç oluyo genelde o da yumurtlaman olmadıgı için 40-45 günde regl olursun çok düzensız olursun ara kanamalar olabılır yanı anlarsın zaten problem oldugunu tatlım

benimki çatlıyo bu durumda :dil:

bi de şunu söyliimm.. ikinci çizgiyi tam ortadan bölmüşsün gibi..sağ tarafı daha koyu sol tarafı daha açık sağ taraftaki koyuluk 1. çizgiyle aynı renk..tam kafayı yedirmelik.. bi de diyo ya 5 dakikadan sonra değerlendirmeyin diye benim ki bugün 15 dakika sonra falan nerdeyse aynı renkti..bunları zaten dertli olan insanları daha da kaosa sürüklemek için falan mı üretiyolar..🙂 ben bugün çalışayım bari..hatta yarın da...di mi?

ya hakkaten o ne be !!! bence en güzeli akıntıdan takip etmek şehnazcım o test daha bi strese sokar insanı yaw.

anladım canım ben senı sen bu gece ve yarın kesınlıkle çalış bencede kaçırma sonra pısman olursun sılıklesınce tamam çalış🙂

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
esmos..............................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
burcums..........................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
nesli84.............................22 Aralık
biza.................................24-25 Aralik
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
aşkısı................................6 Ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

Geri