yns_ysmn
Hamiş Melek
aman güzel kardeşim dikkat et.BİZİ GÖRÜP GÖZETEN RABBİM elbet dertlerimizi dermansız bırakmıcakkkkk emin ol
hadi ben kaçtım kızlar kendinize dikkat edin..A.EOLUN
sağol iyi dileklerin için canım sende Allaha emanet ol
aman güzel kardeşim dikkat et.BİZİ GÖRÜP GÖZETEN RABBİM elbet dertlerimizi dermansız bırakmıcakkkkk emin ol
hadi güle güle, geçmiş olsun, inş. herşey yolundadır.canlarım ben çıkıyorum hepinizzzz kendinize çokkkk iyi bakın çıkış saatim geldi yarın drdan gelince gelişmelerden haberdar ederim sizi öpüyorum sizi bidanelerimmmmm:annem:
iyi akşamlar kızlar.ben hamileyim. eklerseniz sevinirim 13 kasım son adet tarihim.10 gün önce test yaptım sonuç pozitif çıktı.bugün tam 5 haftalık olduk.4 ocakta yine gidicem.kalp atışlarına bakıcaz.allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.yanlız kan pıhtılaşması var bende doktorum bugün iğne tedavisine başladı.hergün dokuz ay boyunca nasipse iğne yapılacam.bebeğim için değer.isteyen herkese nasip etsin allahım.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

canim tebrik ederim allah sag selim kucagina almayi nasip etsin neler yaptin canim belirtiler neler yazarsan sevinirim tatlim.iyi akşamlar kızlar.ben hamileyim. eklerseniz sevinirim 13 kasım son adet tarihim.10 gün önce test yaptım sonuç pozitif çıktı.bugün tam 5 haftalık olduk.4 ocakta yine gidicem.kalp atışlarına bakıcaz.allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.yanlız kan pıhtılaşması var bende doktorum bugün iğne tedavisine başladı.hergün dokuz ay boyunca nasipse iğne yapılacam.bebeğim için değer.isteyen herkese nasip etsin allahım.
canim tebrik ederim allah sag selim kucagina almayi nasip etsin neler yaptin canim belirtiler neler yazarsan sevinirim tatlim.