Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen daha yumurtlama dönemi içindesin yani eğer düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorsan takvimden baktım şimdi de.daha belirtiler için çok erken canım benim kendini biraz daha rahat bırak canım.rahatlat biraz.ama bu arada rahatlamak için bitki çaylarından uzak dur.
Yalnız 26 günde bir adet görüyorum.

dilacım benimde sürekli miğdem bulanyo özellikle ilişkinin ertesi günüönceden ben kendimi sürekli hamile zannediyodum ama şimdi belirti aramadkça miğdemin bulantısı bile bayağa azaldı canm en iyi hiç belirti tesbit etmeye çalışmamak bırakalım sürpriz olsun bide stresten çocuk olmaz diyolar buda beni korkutuyo ve dahada strese giriyorum napapmalıyım canm gerçekten stres tenn bebeğim olmazmı yok sa benimki normalmi
benim de ilişkiden sonra midem bulanırdı.stres yapıyoruz işte ister istemez.bu konuda kaygılanman ne kadar doğal düşünsene hem bebek istiyorsun hem de düşünmeden yap demek bana biraz komik geliyor aslında mümkün değil çünkü.hangimiz korunmadığımız süre içinde düşünmüyoruz ki.dert etme çocuğum olmaz diye sonuçta senin daha önce böyle bir başarın olduğunu biliyoruz.en azından hamile kalabiliyorsun.bu bir artı senin için.sadece sabır canım

Yalnız 26 günde bir adet görüyorum.
canım benim daha belirti arama diyorum ya dön bak hamile olanların haber verdikleri yazılara.arkasından belirti yazamıyor kimse herkes:ben anlamadım aslında adet belirtim vardı diyor.o yüzden şimdi belirti bekleme bence ama dediğim gibi erken derlerse ben kendimi örnek olarak veriyorum adetten 3 gün önce yaptığım test pozitif çıktı.ama belirti dersem hiçbir belirti yaşamadım.

benim de ilişkiden sonra midem bulanırdı.stres yapıyoruz işte ister istemez.bu konuda kaygılanman ne kadar doğal düşünsene hem bebek istiyorsun hem de düşünmeden yap demek bana biraz komik geliyor aslında mümkün değil çünkü.hangimiz korunmadığımız süre içinde düşünmüyoruz ki.dert etme çocuğum olmaz diye sonuçta senin daha önce böyle bir başarın olduğunu biliyoruz.en azından hamile kalabiliyorsun.bu bir artı senin için.sadece sabır canım

saol bitanenm allah senden razı olsun beni çok korkutuyorlar o yüzden belkide bukadar kafaya takıyorum inş bebeğini sağlıklı bişakilde kucana almak nasip etsin allahım dualarında banada yer ver olurmu seni çok seviyorum çok rahatladım canm

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
esmos..............................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
nesli84.............................22 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
biza.................................24-25 Aralik
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

saol bitanenm allah senden razı olsun beni çok korkutuyorlar o yüzden belkide bukadar kafaya takıyorum inş bebeğini sağlıklı bişakilde kucana almak nasip etsin allahım dualarında banada yer ver olurmu seni çok seviyorum çok rahatladım canm
hayatım hem bebek isteyip hem de kafasına takmayan görmedim ben bugüne kadar.Ama hamile kalan kalıyo işte.Dert etme ama bunu hayat memat meselesi de yapma.çok kafana takarsan etkilersin hormanlarını elbette.ama istiyoruz.istedikçede düşünüyoruz ister istemez.kısır döngü yani.sen kendine iyi bak kocana iyi davran birbirinizin desteği önemli birbirinize bence en önemli konu bu.ben herşeyimi kocama borçluyum beni nasılda sakinleştirirdi canım benim. insan ne çekerse eşiyle çekiyor. o yüzden adı eş.eşim o.dünyadaki eşim.nasıl ayakkabı tek işe yaramıyorsa eşi gerekiyorsa bizim de öyle işte.benim bu yolda anam da babamda yanımdaydı hepsi biliyordu durumumu ve hepsi destekti ama kimse beni sakinleştiremezdi kocamdan başka.ayyy çenem düştü.

işte bu yüzden ben dünyanın en şanslı insanlarından biriyim.Allah evinde huzur olmayana huzur bebeği olmayana bebek nasip etsin.Bebeği olmadığı için kocasından şiddet göreni bile duydum ben Allah onları da ıslah etsin.

hayatım hem bebek isteyip hem de kafasına takmayan görmedim ben bugüne kadar.Ama hamile kalan kalıyo işte.Dert etme ama bunu hayat memat meselesi de yapma.çok kafana takarsan etkilersin hormanlarını elbette.ama istiyoruz.istedikçede düşünüyoruz ister istemez.kısır döngü yani.sen kendine iyi bak kocana iyi davran birbirinizin desteği önemli birbirinize bence en önemli konu bu.ben herşeyimi kocama borçluyum beni nasılda sakinleştirirdi canım benim. insan ne çekerse eşiyle çekiyor. o yüzden adı eş.eşim o.dünyadaki eşim.nasıl ayakkabı tek işe yaramıyorsa eşi gerekiyorsa bizim de öyle işte.benim bu yolda anam da babamda yanımdaydı hepsi biliyordu durumumu ve hepsi destekti ama kimse beni sakinleştiremezdi kocamdan başka.ayyy çenem düştü.

düşsün canm düşsün senin sözlerin iyi geliyo bana iyiki varsın canm

Geri