Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa desencim burdasın..şimdi girdim ben de..peki ben arasam bu hatunu durumumu anlatsam dinler mi bir-iki dakikasını ayırıp..sonra gitsem belki o da diyecek direkt tüp diye..vakit kaybetmemiş olurum ne dersin??

naber canm demek kendini toplayıp tekrar atağa geçtin biliyorum sen çok güçlüsün herşeyi başarıcaksın allah yardıncn olsun tatlım

hepimiz çok güçlü kadınlarız bu forumda olmamız bilgilerimizi paylaşmamız dertleşmemiz hepsi bunun getirdiklerinden değilmi..oturduğumuz yerde saymıyoruz araştırıyoruz öğreniyoruz emek veriyoruz eminimki rabbim verilen emeklerin karşılığını birgün mutlaka verecektir bize sabretmektren ve öğrenmekten araştırmak doktora gitmekten başka bişey düşmüyor...ee bi yerde bunları yaptırtanda allah diye düşünürsek fazla söze ne hacet..allahın izniyle üstesinden geleceğiz sorunlarımızın dostlar..

merhaba kızlar naber

merhaba canım hoşgeldin nasılsın bakalım?

hepimiz çok güçlü kadınlarız bu forumda olmamız bilgilerimizi paylaşmamız dertleşmemiz hepsi bunun getirdiklerinden değilmi..oturduğumuz yerde saymıyoruz araştırıyoruz öğreniyoruz emek veriyoruz eminimki rabbim verilen emeklerin karşılığını birgün mutlaka verecektir bize sabretmektren ve öğrenmekten araştırmak doktora gitmekten başka bişey düşmüyor...ee bi yerde bunları yaptırtanda allah diye düşünürsek fazla söze ne hacet..allahın izniyle üstesinden geleceğiz sorunlarımızın dostlar..

canımm çok güzel söylemişsin ağzına sağlık, evet herşey allahtan ve bekliyorsak eminim bizim için en uygun zamanda gönderecektir meleklerimizi. sağol canım.

kızlar cumartesi günü muharrem ayının 10. gecesi ,bu mübarek günü ve gecesini dualarımız ile geçirelim ,Rabbim bu mübarek gün vesilesi ile dualarımızı kabul eder inşaallah

Geri