Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar şu ateş kontrolüyle hamile kalma tekniğini bilen varmı aranızda birde keçiboynuzu kürünü kullanan varmı 😀
canim bu ates yontemi cok iyi bence regl gunu basliyorsun 1 ci gununden itibaren her gun ayni saatte yataktan cikmadan dil altindan olcuyosun ve yumurtlayip yumurtlamadigini anliyorsun sonrada tekrar regl gunun geldiginde atesin dusuyor ve regl oluyosun eger atesin dusmezde yuksek devam ederse ozamanda gebelik var anlamina geliyor diyelimki benim regl derecem 36.2 kasim ayinda ben dusuk yaptim ozamanda regl gunum geldiginde atesim 36.6 36.7 arasindaydi ve hamile oldugumu anlamistim ve tekrar dusuk yaptigimda anlamistim cunku atesim 36.2 ye dusmustu ve kesinlikle regl gunuyun birinci gunu basliycaksin ayrintili bilgi icin burayi konturol edebilirsinateş tabloları - Meleklermekani.Comumarim yardimci olabilmistirim ve aramiza hosgeldin.

canım benimmm hayırlısı tatlişkommm
bende bu ay ilkkez deniyorum ama henüz ilk çizgiyi görmüş değilim 🙂
gerçi ben çok önce başladım 9.günde ama heyecan işte ilkkez denediğim için bgn 12.günüm sankim akıntım başladı sanırım bgn yımırtlıyorum bakalım akşama test beni bekliyoo
buarada bebişkom ben gün aşırı da denedim bu ay hergün deniorum bakalım 9.günden itibaren 9 gün hergün denioruz allahım şu mübarek günde hayırlısıyla versin inş.hepimize

hıııı sen heyecan yapmışsın 🙂 beni hiç etkilemedi, sadece nasıl kullanılır okudum ve bıraktım, aslında öylesine aldım ama hayırlısı. bari burada çift çizgiyi görelim canım yaaaa 🙂 ben de yarın ilk testi yapacağım. ama teste bağlı kalmadan da devam etmeyi düşünüyorum inşallah birşey çıkmazsa.
ya herkesin fizyolojisi farklı işte....kimisi gün aşırı deniyor tutuyor, kimisi 15 gün üst üste deniyor tutuyor. e kısmet tabi. allahım bize de sağlıklı hamişlik göstersin inşallah.

hıııı sen heyecan yapmışsın 🙂 beni hiç etkilemedi, sadece nasıl kullanılır okudum ve bıraktım, aslında öylesine aldım ama hayırlısı. bari burada çift çizgiyi görelim canım yaaaa 🙂 ben de yarın ilk testi yapacağım. ama teste bağlı kalmadan da devam etmeyi düşünüyorum inşallah birşey çıkmazsa.
ya herkesin fizyolojisi farklı işte....kimisi gün aşırı deniyor tutuyor, kimisi 15 gün üst üste deniyor tutuyor. e kısmet tabi. allahım bize de sağlıklı hamişlik göstersin inşallah.

sorma canım bu ay heyecanım tavan maalesef ilk kez ovulaston testi ve preseed i kullanmamın payı büyük tabi....
evet yaaa bari dediğin gibi bunda çift görelimm dimi :laugh:
kocişle pazartesi salı çarşamba perşembe bakıp duruyoz teste kocacım da dioki yaw tavuğummm sen mi yumurtlamıyon bu testlerde mi, var problem yapıoz yapıoz boşa gitmesin yaa diyo :laugh:
bakalım bgn 12.gün bugün yarın yarından sora garanti görücem çift çizgiyi inş.....
o günlerde de deneyelim sora allah yardımcımız olsun beklemekten başka bişi kalmıccak bize sabırla, umutla .....

kızlar merhaba,nasılsınız,mrsm cim kullan tabi,dediğin gibi çift çizgiyi onda görmek bile insana ii geliyor,ben görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.ben yumurtlama günümü bulmuştum ama o ay değerlendirememiştim.buarada kızlar benim de bulantılar başladı,bulantı ve mide ağrısı,ekşimesi falan.iki gündür yatıyorum,bir de binada inşaat var,şansıma bu döneme rastladı,kafayı yiyorum artık sesten,allahtan akşam erken oluyor da sesten kurtuluyorum.neyse sağlıklı olsun da bebişimiz herşeye razıyız di mi,benim de büyük günüm yarın,yarın doktora gidiyorum ilk kez,dua edin kızlar keseyi göreyim,içim rahatlasın.

buarada kızlar hep şey denir ya,eşinizle bebeği düşünmeden birlikte olun diye, benimki rastlantı mı bilmiyorum ama benim bebiş öyle geldi gerçekten.aslında ben hiçbir zaman sırf onun için mantığıyla eşime yaklaşmıyordum ama belki de farkında olmadan stres yapıyordum,hamile kaldığım ay ise eşimle atışmıştık,hatta yine konu bebekti,barışma anı bebişim geldi,ve o an gerçekten bebişi düşünmedik.

kızlar merhaba,nasılsınız,mrsm cim kullan tabi,dediğin gibi çift çizgiyi onda görmek bile insana ii geliyor,ben görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.ben yumurtlama günümü bulmuştum ama o ay değerlendirememiştim.buarada kızlar benim de bulantılar başladı,bulantı ve mide ağrısı,ekşimesi falan.iki gündür yatıyorum,bir de binada inşaat var,şansıma bu döneme rastladı,kafayı yiyorum artık sesten,allahtan akşam erken oluyor da sesten kurtuluyorum.neyse sağlıklı olsun da bebişimiz herşeye razıyız di mi,benim de büyük günüm yarın,yarın doktora gidiyorum ilk kez,dua edin kızlar keseyi göreyim,içim rahatlasın.

inş herşey dilediğin gibi olur tüm kalbimle dua edeceğim senin için...

canim bu ates yontemi cok iyi bence regl gunu basliyorsun 1 ci gununden itibaren her gun ayni saatte yataktan cikmadan dil altindan olcuyosun ve yumurtlayip yumurtlamadigini anliyorsun sonrada tekrar regl gunun geldiginde atesin dusuyor ve regl oluyosun eger atesin dusmezde yuksek devam ederse ozamanda gebelik var anlamina geliyor diyelimki benim regl derecem 36.2 kasim ayinda ben dusuk yaptim ozamanda regl gunum geldiginde atesim 36.6 36.7 arasindaydi ve hamile oldugumu anlamistim ve tekrar dusuk yaptigimda anlamistim cunku atesim 36.2 ye dusmustu ve kesinlikle regl gunuyun birinci gunu basliycaksin ayrintili bilgi icin burayi konturol edebilirsinateş tabloları - Meleklermekani.Comumarim yardimci olabilmistirim ve aramiza hosgeldin.

öncelikle hoşbuldum teşekkür ederim. linki kontrol edeceğim ve dediğin şekilde ilk günümden itibaren ateş kontrolüne başlayacağım. ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

canım hoşgeldin iyiyim sağol, belirtiler gelmiş demek 🙂 allah sağlıklı bir hamilelik versin canım benim. evet bugün aldım ilk kez yarın kullanmaya başlayacağım ama inanki hevesle almadım, hayırlısı artık.
canım allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini yarın alacağız senden. rahat ollll, herşey yolunda eminim canım.

canım hoşgeldin iyiyim sağol, belirtiler gelmiş demek 🙂 allah sağlıklı bir hamilelik versin canım benim. evet bugün aldım ilk kez yarın kullanmaya başlayacağım ama inanki hevesle almadım, hayırlısı artık.
canım allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini yarın alacağız senden. rahat ollll, herşey yolunda eminim canım.

sağol canım benim,sen de yaşayacan inan bu belirtileri,bu günleri,bu kaygıları....fazla sürmeyecek inan...biliyorum, insan beklemekten yoruluyor,bıkıyor,tamamen haklısın da ama hiç belli olmaz belki de çok güzel bir zamanda gelecek bebişin,mesela benim artık gözüm tatil falan görmüyor ama senin önümüzdeki aylarda olursa tatil için çok avantajlı olacak.kim bilir o zaman çok memnun olacan...

kizlar bana yardim edin lutfen msn mi acamiyorum hata kodu geliyor ve yaziyor su anda kisi listeniz kullanilamiyor diyor ben 4 yil once acmistim bu msnimi gunumu gecti anlamiyorum nasil acicam yardim edin.

Geri