Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar bana yardim edin lutfen msn mi acamiyorum hata kodu geliyor ve yaziyor su anda kisi listeniz kullanilamiyor diyor ben 4 yil once acmistim bu msnimi gunumu gecti anlamiyorum nasil acicam yardim edin.

hazal bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. birde bilgisayarın tarih ve saatini kontrol et. düzelmesi lazım...

Kızzzzlaar ben geldim tatilde bile sizleri dusunuyom hıhı

bu arada ben tayile gelecegımız gun regl oldum haber edeyim dedim canlarım.. o sabahta 2 tane test yapmıstım onlarda bosa gitti 🙂
Neyse haber edeyım dedım sızlerı cok sevıyorum gorusuruz

canımmmm benimm hayırlısı olsun hiç üzülme.Allah vereceği zamanı bilir kısmet önümüzdeki ay inşallah hayatım kib :6:
buradayım açık hep ama yazamadım, oğluşum hasta 🙁 dr. lara şimdi , ben yanında değilim nasılağladı içim gitti ya, anne ne zaman geleceksin diyor ,dr. beta olabilir demiş,kültür istemiş, beklemedeyiz...

hadi bakalım tatlı cadı test yaptırıpta aramıza katılan ilk sensin galiba , bu ay senin haberini fazla beklemicez anlaşılan , inşaallah hamişsindir.

nasıl yaaa, pek ümitliydim senden , hayırlısı, sen istanbuldasın dimii, bendee 🙂)) yolda gördüğün şişkoo , kumral ,güzel 🙂 bayan ben olabilirimmmm 🙂
aaaaa canım benim oğluşun için geçmiş olsun çok üzüldüm 🙁

ögrendım bıraz önce maalesef🙁 bu ayda olmadı.sonuc negatıfmişşşşşşşş
hayırlısı olsun canım üzme kendini daha erken çalışmalara devam🙂

sağol canım benim,sen de yaşayacan inan bu belirtileri,bu günleri,bu kaygıları....fazla sürmeyecek inan...biliyorum, insan beklemekten yoruluyor,bıkıyor,tamamen haklısın da ama hiç belli olmaz belki de çok güzel bir zamanda gelecek bebişin,mesela benim artık gözüm tatil falan görmüyor ama senin önümüzdeki aylarda olursa tatil için çok avantajlı olacak.kim bilir o zaman çok memnun olacan...

canımmmm çok sağol inşallah canım inşallah...ben de artık tatil gibi planlamalar yapmıyorum yeter ki hayırlısıyla olsun da. evet bıkkınlık geliyor bazen. inşallah canım ağzına sağlık.

buarada kızlar hep şey denir ya,eşinizle bebeği düşünmeden birlikte olun diye, benimki rastlantı mı bilmiyorum ama benim bebiş öyle geldi gerçekten.aslında ben hiçbir zaman sırf onun için mantığıyla eşime yaklaşmıyordum ama belki de farkında olmadan stres yapıyordum,hamile kaldığım ay ise eşimle atışmıştık,hatta yine konu bebekti,barışma anı bebişim geldi,ve o an gerçekten bebişi düşünmedik.

canım nasılsın bende hiç o anda düşünmüyorum ama tabi sonra mutlaka aklımda oluyo napalım zamanını bekliycez.demek artık bulantılarında başladı hayırlısıyla anneciğinin kucağına gelsinde annesi napsın çeker bulantıları falan🙂)inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın drdan canım haber et bizede🙂

Geri