Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
biza.................................24-25 Aralik(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
elifim................................4 ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 ocak
esmos..........................25Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

slm arkadaşlar benden haber halen yok. ama her an olacak gibiyim dün test yaptım ama yok çıktı... haftasonuda il dışındayım inşallah dönüşte size haberler verebilirim. :hamileyim:
icon7.gif

slm arkadaşlar benden haber halen yok. ama her an olacak gibiyim dün test yaptım ama yok çıktı... haftasonuda il dışındayım inşallah dönüşte size haberler verebilirim. :hamileyim:
icon7.gif
[/QUOTE]

Hadi bakalım hayırlısı biza 🙂

Slm arkadaşlar, bende idrar yolları iltihabı olmuşum ilaçlar verdi dr antibiyotik, toz falan ondanmı nedir bilmiyorum ilk kez yumurtlama zamanımda beyaz bir akıntı geliyor, bugün 14. günümdü yumurtladım geçti sanırım bir dahaki adetim 7 ocak gibi gelir.. bu ayda umudum yok yaa... çünkü yine işimde çok stresli bi ay geçiriyorum...:ang:

Son düzenleme:
merhaba kızlar kimse yok galiba,aşkım gittim doktora şükür kesem gözüktü,vajinal ultrasondan göründü.benim düşündüğümden küçükmüş,4+3 haftalık.ama bebişim daha gözükmedi,onbeş gün sonra gidecem,bebişimle kalp atışlarını inş duyacağım.allaha şükür dış gebelik değilmiş,o korkum ortadan kalktı,boş gebelik için de yolk kesemin gözükmesi biraz içimi rahatlattı,bakalım bebişlerimiz allaha emanet...doktor uzun uzun anlattı nelere dikkat edeceğimi,zaten internet sayesinde çoğunu biliyoruz ,doktor da şaşırdı,sen hepsini biliyorsun zaten dedi🙂

merhaba kızlar kimse yok galiba,aşkım gittim doktora şükür kesem gözüktü,vajinal ultrasondan göründü.benim düşündüğümden küçükmüş,4+3 haftalık.ama bebişim daha gözükmedi,onbeş gün sonra gidecem,bebişimle kalp atışlarını inş duyacağım.allaha şükür dış gebelik değilmiş,o korkum ortadan kalktı,boş gebelik için de yolk kesemin gözükmesi biraz içimi rahatlattı,bakalım bebişlerimiz allaha emanet...doktor uzun uzun anlattı nelere dikkat edeceğimi,zaten internet sayesinde çoğunu biliyoruz ,doktor da şaşırdı,sen hepsini biliyorsun zaten dedi🙂
hayırlı uğurlu olsun insanoğlu işte kuruntusu bitmiyor..bende öyleydim o görünsün bu görünsün şimdi sıra testlerde insallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur..

Kızlar iyiakşamlar.Nasılsınız?Ben yarın sabah test yapıyım diorum sizce çok mu erken.Yoksa günümün geçmesini mi bekliyim karar veremiorum.Bu arada ben normalde günde 1 paket sgara içerim şimdi sigaradan tiksindim midem bulanıo cnm istio fakat içincede mide bulantısından ölüorum.Ve kasıklarımda çok sancı var hatta böyle adet sancısı gibi bi an girio ve sonra geçio sizden cvp bekliorum umarım buradasınızdır ve bide biras stresliyim ve çok sinirliyim.

Geri