Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah 2010 senin yılın olur ve bu yıl daha birçok mutlulukla beraber bebek sevincinide yaşarsın.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.banada 🙂

canım benim allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah çok sağol allah gönlüne göre versin inşallah

ebrucummmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim cnm yaaa çok sevindim inankii Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.bak gördünmü geçti gitti o günler ve yine hamişsin hayırlısıylaaa.banada dua et nolur cnmm bu ya yine olmadı kısmet işte olmayınca olmuyorrr ama sabırla bekliyorum Yüce Mevlama nasip eylicek inşlallah.grşz cnm
Etmez olurmuyum siz benim canlarımsınız,inşallah zaten hamile kalmak isteyenler listemiz bayağı azaldı Rabbimin izniyle sizde peşimizden geliceksiniz inşallah,hep dualrımda olucaksınız,canlarımm yaaa hayırlısıyla bu defa tamamaına ererim inşallah sorunsuz..(amin)

Allah razı olsun yardımların için inşallahlah dualarımızla o perdede aradan kalkar. beni rahatlattın inşallah bi cesaret bende gidebileyim filme hayırlısıyla kucağına aldığın günleride duyarız...:emzirme:
Cümlemizden razı olsun sevgili arkadaşım inşallah yeni yıl yeni umutlarla mutluluklrala geçer gider🙂 dediğim gibi büyütülcek yada korkulacak bişey yok,ha deyiver önemli olan o,geriside gelir merak etme😀

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
pretty woman...................28-30 Aralık

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms::d040:
duygum_06.......................3 Ocak
elifim................................4 ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 Ocak
esmos..........................25Ocak
selzeh.........................26 ocak
:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 Ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Mutlu yılllllaaaaarrrrr 🙂

Aaaaaaa yeni yılın en güzel haberini bize ebrucum vermiş, canımmm çok sevindim tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza aldırır inşallah.

Bu yeni yıl inşallah bize de hamile kalmayı nasip eder 🙂 amiiiiiiiiiiiiinnnnnn.

Geri