Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selzeh canim cok sevindim sorun olmadigina allahim tez zamandada bebisini versin tatlim mucize canim sende hosgeldin aramiza evet cok iyi yapmissin bu siteye uye olmakla insallah sende tez zamanda bebisine kavusursun

LALEZAR
tatlım işte ben de birkaç ay oldu korunmayı bırakalı da.. e bana aşılama falan dendi..sen öyle kendi kendine mi bekliyosun canım?? aşılama da yaşımdan dolayı dendi..çünkü kadınlarda 35 yaş üstünde özellikle 37 yaş üstünde yumurta kalitesi düşüyor yani gebe kalma olasılığı da beraberinde olumsuz etkileniyor tabiii..yani öyle 25 yaşındaki biri gibi bekleyecek zamanımız olmuyor bizim..ama senin ilk gebeliğin mi olacak bilmiyorum tabi.benim ilk..senin bir çocuğun varsa durum değişir..eğer ilkse tatlım biraz daha eliniz çabuk tutmaya bak..
bu arada bebişlerini sağlıklı gören hatta cinsiyetlerini bile öğrenen mutlu ve tatlı anne adaylarımızı EYŞAN VAHİDE_M VE DİLAcığımı kutluyorum..hep böyle sorunsuz tıkır tıkır sonuna kadar gider kızlar inşallah..

ben bu ay çok gerginim de artık bir daha ki aya rahim filmi..gerginliğim azalmazsa ben de anestezi isticem..nisan da falan da aşılama yapılacak tekrar galiba..bakalım artık..zaten bu sene de olmazsa bu kadar işlemden sonra bir kez falan tüp bebek denerim o da doktorum önerirse..o da olmadı eşimle dünyayı dolaşmaya başlıcam bırakıcam bu hayatı artık🙂

OĞLUN OLCAKMIŞ galiba vahide hayırlı evlat olur inşallah.geçen sene oğlan senesiydi galiba🙂
bulantılarının geçmemesi kötü tabide.demekki bünyen çok hassas.benim çok şükür bitti bulantılar felan.ama midem yanmam var çok fena çoğu şeyi yiyemiyorum🙁ama olsun az kaldı seninde yarınlanmış melişlerimiz gelince şimdiye kadarki bütün sıkınlar geçer emin ol.allahım BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BU DUYGUYU YAŞATSIN

saol tatlım evet nerdeyse hepimizin oğluşu olacak🙂 dediğin gibi galiba bünyem çok hassas hala hamileliğimin tadını çıkaramadım canım bişeyler çekse herkesi ayağa kaldırcam ama bi türlü bişey çekmiyo aksine yemek saatlerini düşünmek bile moralimi bozmaya yetiyor mide yanması arada bendede oluyor dr. rennie verdi onun için aklında olsun bi sor doktoruna belki iyi gelir sanada canım

vahidem canım keşke bende hamiş olsamda hep midem bulansa demek geliyo içimden ama nasıl bi duygu olduğunuda yaşayan biliyo dimi.ablamda senin gibiydi su bile içemezdi sadece serumla beslenirdi ama zamanla düzelmişti inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım ağlaıp meleğinide strese sokma annesi oda üzülür sonra Allah şifa versin canım🙂
canım benim çok saol dileklerin için gerçekren zormuş bilmezdim bulantıların böylesine kötü bişey olduğunu off offff suyu bile korkarak içer oldum darısı sizin başınıza dicem ama inşallah rahat geçirirsiniz bulantıda sağlıklı olmasındanmış derler ama inşallah böyle olmazsınız 🙂

vahideciğim seni çok iyi anlıyorum canım.insanoğlu hamile kalıncaya kadar bi kalayım da her türlü bulantıya, soruna katlanırım diyor ama başına gelince anlıyor o kadar da kolay olmadığını,bazısı çok şanslı çok rahat geçiriyor bu süreci,ama bazısı ölüp ölüp diriliyor.benim de hamileliğin başından beri mide sorunlarım var,bulantı da var ama bulantıdan çok ağrılar hayatımı felç ediyor,ilaç da kullanamadığım için allahımdan şifa istemekten başka çarem yok.allahım sana da şifa versin,hep rabbime inş bebişim sağlıklı olsun da katlanırım diyorum,inş çektiklerimiz boşa gitmez canım , sabır napalım...
canım benim ya Allah sanada şifa versin kasık ağrıların mı oluyor rahminin genişlemesi ağrılara sebep olur inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunda insan herşeye katlanıyor napalım sabredicez o kadar istedik dimi ama hiçbişey kolay olmuyormuş:laugh: Allah hepimize sabır versin hamişlerede kalmak isteyenlerede

vahideciğim kasık ağrısı da arada ani hareketlerde oluyor ama asıl sorunum midem,mide ağrıları,sadece yanma yok ağrı,kazınma da var,bulantı da var ama çok fazla değil henüz,inş onda artış olmaz evet bebişlerimiz sağlıklı olsun da canım....ben de haftaya cumartesi doktora gidecem,inş kalp atışlarını duyacaz,ancak o zaman rahatlayacam.dua edin nolur.selzehcim sana da çok sevindim ama ben tahmin ediyodum zaten ...

DİLA
rahim filmi için anesteziyi sen mi istedin..doktorun mu önerdi??
Canım benim dr.beni çok iyi tanıdığı için canımın ne kadar kıymetli olduğu nu da bildiğinden dolayı öneride bulundu ama karar senin dedi. ben daha kolay olacağını zorlanmayacağımı düşündüğüm için kendim seçtim anestezi ile olmasını
ben bu ay çok gerginim de artık bir daha ki aya rahim filmi..gerginliğim azalmazsa ben de anestezi isticem..nisan da falan da aşılama yapılacak tekrar galiba..bakalım artık..zaten bu sene de olmazsa bu kadar işlemden sonra bir kez falan tüp bebek denerim o da doktorum önerirse..o da olmadı eşimle dünyayı dolaşmaya başlıcam bırakıcam bu hayatı artık🙂
Bu arada rahim filmi benim geçen sene şubatta çekilmişti ve hayatımın en kabus dönemini yaşamıştım o dönem.işte çok sıkıldığım çok stresli olduğum bir dönemdi.anesteziyi aldıktan sonra çok güzel uyuduğumu hatırlıyorum hatta o gece de çok güzel bir uyku uyumuştum.eşime arada böyle çok gergin olduğumuzda alsak bir 10 dk.lık anestezi uyumak için iyi olacak dediğimde beni kendime getirdi işte biz ona bağımlılık diyoruz demişti.demek istediğim streslibir dönemdeyse anestezi almanın tam zamanı bence.😛iha:manyağım ben dimi
vahideciğim kasık ağrısı da arada ani hareketlerde oluyor ama asıl sorunum midem,mide ağrıları,sadece yanma yok ağrı,kazınma da var,bulantı da var ama çok fazla değil henüz,inş onda artış olmaz evet bebişlerimiz sağlıklı olsun da canım....ben de haftaya cumartesi doktora gidecem,inş kalp atışlarını duyacaz,ancak o zaman rahatlayacam.dua edin nolur.selzehcim sana da çok sevindim ama ben tahmin ediyodum zaten ...
Yaz esintisi canım nasılsın beben nasıl?

Vahide benimde çok kasık ağrım oluyor her seferinde dr.u yiyorum ama kanama olmadığı sürece önemsemiyor.Normalde rahime olan kan akışının 6 katıyla karşılaşıyorsun elbette ki olacak diyor.Kanama yoksa endişelenme diyor.

Eski sayfalardan kaçırdım mı ne selzeh hamile mi?AAAAAAAAAAAAAAAAA
Çok sevindim!!!!!!!!!!!!!

sagol canım benım ınsallah sende bebişin kalp seslerını duyucaksın tatlım sıkıntı yapma olurmu görüşürüz 🙂

Geri