Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar...size birşey sormak istiyorum..internette çok fazla okudum...o tarz bir bilgi sahibim fakat asıl ihtiyacım olan..yaşanılanlardan bu tarz bri olay yaşayanlardan bilgi sahibi olmak ve etrafımda bizzat yaşayankişiye rastlamadım...ben 24 Aralıkta reglim bier bitmez kontrole gittim ve genel bri rahim muayanesi yapıldı...rahimiçinde sorun gözükmedi fakat rahim dışında ne yazıkki 8 cm lik miyorumum ve sağ yumurtalğımda küçük bir kist vardı.Hamile kalmaya engel görünmediğini söyledi doktor ve denemeye devam et 6 ay sonra gel tekrar bakalım miyom tüplere baskı yapıp geçişi engelliyormu dedi..bende bizzat yaşayanlardan duyduğunuz birşey varmı sormak istedim..miyom varken hamilelik ve doğum yaşayan varmı etrafınızda..bir sorun olduğunu duydunuzöu..dr henüz ameliyatla almaya gerek yok kendi küçülebilirde,alsak da vücut tekrar üretir dedi

GUNAYDIN CANLARIM,

nasilsiniz bugun? Umarim herkes iyidir.. Ben iyiyim cok sukur hafta sonunu bitirdik yine is basi malesef 🙁

Ben yokken ne kadarda cok guzel haberler almisiz...

VAHIDEM-M, EYSAN ve DILA2 fistiklar Rabbim insallah ogluslarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder..

SELZEH canim sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim senin adina.. Insallah en kisa zamanda hamis haberini aliriz..

CHATLAK bebisimmmmm hadi bitanem bugun senin gunun insallah guzel haber verirsin bu ay bize.. Var mi hissettigin herhangi bir degisiklik guzelim?

SEHNAZ'im insallah sende yeni doktorunla en kisa zamanda guzel haberlerle yazarsin buraya bitanem..

MUCIZE guzelim sende hosgeldin aramiza.. Umarim sende bizlerin ve kendinin mucizesi olursun..

Bulantilari olan arkadaslarim Rabbim sizinde yardimciniz olsun ama hersey bebisleriniz icin onlari saglikli bir sekilde kucaginiza aldiginiz zaman Allahin izni ile herseyi o anda unutacaksiniz insallah..

Herkese simdiden guzel bir hafta diliyorum.. Insallah bu hafta gunu gelecek arkadaslar bizlere guzel haberler verirler..

OPUYORUM HEPINIZI

yazgülü cüm canm kaymaklı kadayıfım naslsn morallar nasıl iyisindir inş benim tranfer dualarını bekliyorum birbirimize olan en büyük desteğimiz dualarımız biliyosun inş ben ve bütü bebek bebek diye deliren delirmeyemeyen herkese rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum​

kız sendemi burdaydın fıstıklı kurabiyelerin lordu nasılsın varmı bi beliti inş göbişin bebişlerle dolsun tatlım

ahh ahhhhhh bal damlıyo kaymaklı künefemmm ağzından :laugh:
inşallahhhh hamişimdir hamişizdir canımmmmmmmmm
ama bi belirtim yokk şuan

arkadaşlar...size birşey sormak istiyorum..internette çok fazla okudum...o tarz bir bilgi sahibim fakat asıl ihtiyacım olan..yaşanılanlardan bu tarz bri olay yaşayanlardan bilgi sahibi olmak ve etrafımda bizzat yaşayankişiye rastlamadım...ben 24 Aralıkta reglim bier bitmez kontrole gittim ve genel bri rahim muayanesi yapıldı...rahimiçinde sorun gözükmedi fakat rahim dışında ne yazıkki 8 cm lik miyorumum ve sağ yumurtalğımda küçük bir kist vardı.Hamile kalmaya engel görünmediğini söyledi doktor ve denemeye devam et 6 ay sonra gel tekrar bakalım miyom tüplere baskı yapıp geçişi engelliyormu dedi..bende bizzat yaşayanlardan duyduğunuz birşey varmı sormak istedim..miyom varken hamilelik ve doğum yaşayan varmı etrafınızda..bir sorun olduğunu duydunuzöu..dr henüz ameliyatla almaya gerek yok kendi küçülebilirde,alsak da vücut tekrar üretir dedi

mucizemmm benimm
hiçbir bilgim duyumum yok maalesefff bidenemmmm
ama senin nickin neden mucize 😀
bence bize kendine eşine tümmm sülalene bi mucize yapacaksınnn sen emin ol canımın içisiiii

amanda amannnn benim fıstığım uyanmış güllere boyanmış ama maalesef pazartesi işe başlamışş
sendrom yaşarmışşşşş
kıyamam ben sanaaaaaaa :laugh:
ne zor bi gün ya dimi güzelimm ama geçecek inş
buarada tatlişkom kaymağım yok bi belirtimmm ne hamişlik ne regl
hissimde yok ne hamişlik ne regl olacak 😛iha:

Uyandim canim uyanmasinada aynen bir pazartesi sendromu ile karsi karsiyayim su anda 🙂

evet genelde en cok zorlandigim gun pazartesi gunu oluyor benimde malesef 🙁🙁 Hayirlisi bakalim artik.. Ama bugun ekstra bir heyecanliyim cunku benim cevizli baklavamin gunu bugun ve ben ondan guzel bir haber almak istiyorum Allahin izni ile.. Cokkkk heyecanliyim..

Hadi hayirlisi regl belirtisi olmamasi guzel tabi bebisim

chatlak canım ne kadar duygulandım bir an sözlerine...ne olursa olsun bri anda yazdığım yazıyı unutıup sıkıntımı unutup seviniverdim...inşallah güzelim...tüm güzel hislerin gerçekleşir..hem kendime ve eşime...hemde sizlere Allahın yardımıyla mucize vesilesi olurum canım..inan Allahın mucizesi için yalvardığım ve hep cevap aldığım için nick'im mucize....

yazgülü24 hoşbuldum canım...nasılsın güzelim...inşallah mucizler gerçekleşir hepimiz için...Allah içimizde mucze yaşatmayı nasip eder...hepimize birer ikişer mucize nasip olsun...bu ismi deo yüzden kullanmak istedim canım....birbirimizi anlamamız kadar güzel bir şey yok ...pardon var...birbirimizi birde hamişken anlamak...inşallah o günlerde gelecek

Ben iyiyim cok sukur canim.. Daha heyecanli bekleyise girmedim ama girmek uzereyim 🙂 Daha safak uzak benim.. Sizlerin guzel haberlerini heyecanla bekliyorum su anda..

Amin insallah burda birgun hamislikte yasadigimiz seyleri paylasacagimiz gunler gelir..

fıstığım tabiki var benim bi tanıdğım soğan suyu içmişti miyomu fazla küçülmediysede kisti yok olmuştu 2 tanede sapasağlam çocuğu var inş seninde olucak neden olmasın

Ben iyiyim cok sukur canim.. Daha heyecanli bekleyise girmedim ama girmek uzereyim 🙂 Daha safak uzak benim.. Sizlerin guzel haberlerini heyecanla bekliyorum su anda..

Amin insallah burda birgun hamislikte yasadigimiz seyleri paylasacagimiz gunler gelir..
yazgülü24 britanem ...sanki ayda bir değil hep beraber ayın hememn her günü birbirimizin tarihleriyle adet olup, bekleyip heyecanlanıyoruz...darısı hamilelik günlerimizin başına ..ve eminim doğum sancılarını da hep beraber çekip hissedeceğiz..birbirimiz için..paylaşmak ne güzel

Geri