Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desenciğim ..nasılsın canım...sıra bize de geliyor..ama bende galiba adet belirtileri var...hiç hamile gibi hissetmiyorum....ve ne yazıkki 16 ocak geçecek üzerinden 5-6 gün geçecek ki ancak öğreneceğiz ..tabi 16 ocakta adet olmazsak..bari olacaksa gecikmese de hayal dalmasak..dimi canım

chatlak canım ne kadar duygulandım bir an sözlerine...ne olursa olsun bri anda yazdığım yazıyı unutıup sıkıntımı unutup seviniverdim...inşallah güzelim...tüm güzel hislerin gerçekleşir..hem kendime ve eşime...hemde sizlere allahın yardımıyla mucize vesilesi olurum canım..inan allahın mucizesi için yalvardığım ve hep cevap aldığım için nick'im mucize....

evet gelecekse gününde gelsin de boşu boşuna umutlanmayalım tabii, aaah rabbim ol dese , adaklar adadım ,dualar ediyorum hergün secdede , allahım hepimizin yüzünü güldürsün

amanda amannnn benim fıstığım uyanmış güllere boyanmış ama maalesef pazartesi işe başlamışş
sendrom yaşarmışşşşş
kıyamam ben sanaaaaaaa :laugh:
ne zor bi gün ya dimi güzelimm ama geçecek inş
buarada tatlişkom kaymağım yok bi belirtimmm ne hamişlik ne regl
hissimde yok ne hamişlik ne regl olacak 😛iha:
Canım benim normalde bir belirti olmuyor zaten yani bende olmamıştı.Yani her an herşey olabilir.
iyiyim canımın içi sen nasılsn bebeiş nasıl çok heyecanlıyım transferim oldu ama çokta korkuyorum kızlar neolur çok dua edin bana yalvarıyorum nasıl geçicek bekleme süresi hiç bilmiyorm valla burada herkese meraba heyecandan selam vermeyida unuttum kusuruma bakmayın neolur
Canım ayşegülüm sana aşılama mı yapıldı.Bu bekleme süreci kabus gibi.o 15 gün geçmek bilmiyor kendini oyalayacak birşeyler bul.ama sürekli evde olma düşünüyorsun geçmek bilmiyor zaman.
arkadaşlar...size birşey sormak istiyorum..internette çok fazla okudum...o tarz bir bilgi sahibim fakat asıl ihtiyacım olan..yaşanılanlardan bu tarz bri olay yaşayanlardan bilgi sahibi olmak ve etrafımda bizzat yaşayankişiye rastlamadım...ben 24 Aralıkta reglim bier bitmez kontrole gittim ve genel bri rahim muayanesi yapıldı...rahimiçinde sorun gözükmedi fakat rahim dışında ne yazıkki 8 cm lik miyorumum ve sağ yumurtalğımda küçük bir kist vardı.Hamile kalmaya engel görünmediğini söyledi doktor ve denemeye devam et 6 ay sonra gel tekrar bakalım miyom tüplere baskı yapıp geçişi engelliyormu dedi..bende bizzat yaşayanlardan duyduğunuz birşey varmı sormak istedim..miyom varken hamilelik ve doğum yaşayan varmı etrafınızda..bir sorun olduğunu duydunuzöu..dr henüz ameliyatla almaya gerek yok kendi küçülebilirde,alsak da vücut tekrar üretir dedi
Mucize canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Umarım burası sana da şans getirir bana olduğu gibi.Benim kuzenimde miyom vardı bebek istiyorlardı.dr.hamile kalırsın normal yolla bir sorun yok hamile kal ameliyatla hem bebeği hem miyomu alırız dedi.Şimdi 6 aylık bir kızı var.Darısı başına güzelim

yazgülü cüm canm kaymaklı kadayıfım naslsn morallar nasıl iyisindir inş benim tranfer dualarını bekliyorum birbirimize olan en büyük desteğimiz dualarımız biliyosun inş ben ve bütü bebek bebek diye deliren delirmeyemeyen herkese rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum​

Gunaydin askitom iyiyim cok sukur sende iyisindir insallah..

Dualarimda her zaman burdaki meleklerimde var Rabbim insallah bizlerede saglikli evlatlar verecektir biz dua etmeye ve herseyin hayirlisini dilemeye devam edelim guzelim..

Ayşegüll..Dila2 ..ağzınızdan bal damlamış....inanın o kdar inanıyorumki güzel şeylere ihtiyacım var..hepimizin olduğu gibi...aklımda olan herşeyi sizlerle paylaşmak istyordum sizleri okudukça...şu an benimde arkadaşımsınız artık....teşekkür ediyorum bilgi için...soğan suyunu da bir deneyeyim...vücudu temizlediği bri gerçek ve belliki zararlı olabilecek herşeyin atılmasında faydası var canım...Allah bizleri yakın zamanda hem anne...hemde bribirimizden dolayı teyze yapacak inşallah

Ayşegüll..Dila2 ..ağzınızdan bal damlamış....inanın o kdar inanıyorumki güzel şeylere ihtiyacım var..hepimizin olduğu gibi...aklımda olan herşeyi sizlerle paylaşmak istyordum sizleri okudukça...şu an benimde arkadaşımsınız artık....teşekkür ediyorum bilgi için...soğan suyunu da bir deneyeyim...vücudu temizlediği bri gerçek ve belliki zararlı olabilecek herşeyin atılmasında faydası var canım...Allah bizleri yakın zamanda hem anne...hemde bribirimizden dolayı teyze yapacak inşallah
Tabii soğan suyu da çok önemli.Tüm rahimi temizliyor.

Canım benim normalde bir belirti olmuyor zaten yani bende olmamıştı.Yani her an herşey olabilir.

Canım ayşegülüm sana aşılama mı yapıldı.Bu bekleme süreci kabus gibi.o 15 gün geçmek bilmiyor kendini oyalayacak birşeyler bul.ama sürekli evde olma düşünüyorsun geçmek bilmiyor zaman.

Mucize canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Umarım burası sana da şans getirir bana olduğu gibi.Benim kuzenimde miyom vardı bebek istiyorlardı.dr.hamile kalırsın normal yolla bir sorun yok hamile kal ameliyatla hem bebeği hem miyomu alırız dedi.Şimdi 6 aylık bir kızı var.Darısı başına güzelim

dilam bitanem beni anlıyan biri var şuan ne güzel aşılama değil tüp bebek günler geçmiycemiş gibi geliyo ağrım olduğu için fazla biyerede çıkamıyorum allahtan siz varsınız yoksa neyapardım ben neolur çok dua et bana hamişlerin duasını kabul eder allah inş sonucum pozitif olur söz hamiş olursam burdaki herkese bol bol dua edicem

Dila2 ..canım hamilelik belirtilerin olmadığını söylemişsin canım...sende adet bekliyro gibimi olmuştun...ümitlenmekde istemiyorum ama..ne bileyim..5 günüm kaldı adete...ve her zamanki belirtilerim var ..

dilam bitanem beni anlıyan biri var şuan ne güzel aşılama değil tüp bebek günler geçmiycemiş gibi geliyo ağrım olduğu için fazla biyerede çıkamıyorum allahtan siz varsınız yoksa neyapardım ben neolur çok dua et bana hamişlerin duasını kabul eder allah inş sonucum pozitif olur söz hamiş olursam burdaki herkese bol bol dua edicem
Canım benim hamileliğin ilk ayında ne yapman gerekiyorsa bunu uygulamalısın yani ağır kaldırma,ani hareketlerden kaçın,yükseklere uzanma.benim de ilk aşılamam da aşılam yapıldıktan sonra 15 gün adet sancısı gibi sancı çekmiştim.oysa ki normalde banim adet sancım olmaz pek ya da yarım gün falan olur gelince kanamam da biterdi.

yazgülü24 britanem ...sanki ayda bir değil hep beraber ayın hememn her günü birbirimizin tarihleriyle adet olup, bekleyip heyecanlanıyoruz...darısı hamilelik günlerimizin başına ..ve eminim doğum sancılarını da hep beraber çekip hissedeceğiz..birbirimiz için..paylaşmak ne güzel

Evet canim aynen.. Hatta dun hep aklimdaydi yarin Chatlagimin gunu insallah guzel bir haber aliriz diye..

Ay kizlar dusunsenize dogum sancisi cektigimiz ve orda bile bir birimizi dusundugumuz zamanlari.. Insallah hep beraber hamis kaliriz kizlar..

Geri