üzülmeyin canım benim dr un dediği gibi paralel yatay pozisyonda durmuştur bebek.hem bi terslik olsa şimdiye kadar yapılan testlerde bi bozukluk çıkması gerekirdi.dr lar bazen yanılabiliyolar tatlım annem küçük kardeşime hamileykende çocuklar iliz ve kafadan birbirine yapışıklar ikiside mongol doğucak bebekleri alalım falan demişlerdi ama çok şükür hiç bişeyi yoktu sapasağlam doğdu.kardeşine duacıyız canım inş dr yanılmıştır.ultrasona gitmeden önce şeker ve çikolata yesin o zaman bebek rahimde daha çok hareket edip dönüyomuş.belki pozisyon değiştirince görürler başınıda.allah yardımcınız olsunslm arkadaşlar nasılsınız benim moralim çok bozuk benim kardeşim 3 aylık hamile bugün kontrole gitti dr.bebeğin elini,ayağını görmüş kalp atışınıda duymuş ancak kafasını görememiş.kafasını göremiyorum demiş.ya bir problem var demiş yada bebeğin kafası rahime doğru ondanda gözükmeyebilir demiş.çok üzülüyodrum bu 2.hamileliği ilk bebeğini 2,5 aylıkken öldü karnında.bu bebeğinde inşallah bişey yoktur neolur dua edin arkadaşlar allahım bu bebeğini kardeşime sağ salim bağışlasın.çok kötü bir duygu çarşamba tekrar bir başka yerde ultrasona girecek.
m Chatlagimda olsun listede.. Onuda ben ekleyim hemen..