Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yazgülü24 ,birşey demek istiyorum canım,aslında sürprizi hiç bir özel güne getirmemek lazım çünkü o d.gününden,sevgililer günnden vs den farklı bir tarijh olsun ve hemilelik haberini verdiğin gün kendisi özel bir tarih olsun.Yıllarca hatırlayacağın,kutlayacağın.Ne gün öğrenirsek o gün zaten özel gün canlarım.

Yazgülü24 ,birşey demek istiyorum canım,aslında sürprizi hiç bir özel güne getirmemek lazım çünkü o d.gününden,sevgililer günnden vs den farklı bir tarijh olsun ve hemilelik haberini verdiğin gün kendisi özel bir tarih olsun.Yıllarca hatırlayacağın,kutlayacağın.Ne gün öğrenirsek o gün zaten özel gün canlarım.

Orasida oyle tabiki canim benim.. zaten bugun ogrensem yarini bekleyemiyecek kadar heyecanlanirim ben herkese oterim herhalde 🙂 ayyy hayali bile guzel.. Herhalde once bir hafif capli sok geciririm bende.. Sonrasini hayal bile edemiyorum.. Helede esimin ogrendigi an nasil bir tepki verecegini cok merak ediyorum.. O kesin bayilir heyecandan 🙂

Orasida oyle tabiki canim benim.. zaten bugun ogrensem yarini bekleyemiyecek kadar heyecanlanirim ben herkese oterim herhalde 🙂 ayyy hayali bile guzel.. Herhalde once bir hafif capli sok geciririm bende.. Sonrasini hayal bile edemiyorum.. Helede esimin ogrendigi an nasil bir tepki verecegini cok merak ediyorum.. O kesin bayilir heyecandan 🙂
Bir an düşündüm de ,öğrenme ve söyleme anını ağlarım herhalde kesin,hemde nasıl ağlarım,mutluluktan ağlamak ne güzel olur değilmi.İnşallah bu ay mutluluktan bol bol gözyaşı dökelim,döktürelim.

Bir an düşündüm de ,öğrenme ve söyleme anını ağlarım herhalde kesin,hemde nasıl ağlarım,mutluluktan ağlamak ne güzel olur değilmi.İnşallah bu ay mutluluktan bol bol gözyaşı dökelim,döktürelim.

Aynen bende aglarim o kesin... zaten cok sulu goz biriyimdir en ufak birseyde bile ziril ziril aglarim boyle birseyde herhalde aglama krizine falan girerim 🙂 Rabbim aglatacaksa mutluluktan aglatsin degil mi 🙂

meraba canlarım hepinize mutlu günler ne öyle hüzünlü gün falan hiç yakışıyomu benim umut dolu fıstılarıma kızıyorum ha kelebeğim canım senı çokkkkkkk tebrik ediyorum ne güzel ikici geliyo he hadi hayırlısı inş rabbim kolay bi hamişlik versin sana

ben çift çizgiyi bi görsem banyo göle döner beee 🙂 zaten ota moka ağlıyorum 🙂
artık ağlamaktan söyleyemem herhalde , haa bi de gazeteye ilan vereceğim bennnn "" huuuuuuuuu ha mi le yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm" diye

ben çift çizgiyi bi görsem banyo göle döner beee 🙂 zaten ota moka ağlıyorum 🙂
artık ağlamaktan söyleyemem herhalde , haa bi de gazeteye ilan vereceğim bennnn "" huuuuuuuuu ha mi le yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm" diye
Aslında valla ne güzel düşündün,öyle bir çılgınlık yapı gazeteye ilan vermek ne güzel olur,yıllar sonra ilan sayfasını gösterirsin yavruna,belki o da yavularına.Ama burada yazdıklarımız ve birbirimize vereceğimiz inşallah hayırlı haberler yıllar sonrada burada olacak belki.Bir nevi günlük gibi burası.Mesela burada hamile kalan ve haberi veren arkadaşlar eski sayfalarda kalıcı.

Geri