Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese selam kızlar istanbuldan bi arkadaşım geldiği için bi kaç gündür hiç giremedim foruma..kelebeğimin güzel haberine çok mutlu oldum 2.bebişi hayırlı olsun..bu arada desencim kayınvalidemde doğumda gazeteye ilan vermeyi düşünüyor ileride torunuma hatıra kalsın diyor😀

ben çift çizgiyi bi görsem banyo göle döner beee 🙂 zaten ota moka ağlıyorum 🙂
artık ağlamaktan söyleyemem herhalde , haa bi de gazeteye ilan vereceğim bennnn "" huuuuuuuuu ha mi le yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm" diye

Hahahah guzel fikir 🙂 sonra kocise o gunun gazetesini eline tutusturacaksin 🙂

Yada soyle birsey yapabilirsin mesela matbaada kendine ozel bir gazete.. icin normal haberlerde var ama tam sayfanin ortasinda kocaaaman harflerle hamileyim yazsa.. kocanda gorse.. ayyy hahaha dusununce bile yuzumde guller aciyor yaw 🙂

Kizlar aklima ne geldi.. Ordada var mi bilmiyorum ama burda her hangi bir resmi puzzle olarak yaptirabiliyorsun.. Mesela uzerinde 'hamileyim' yazan birseyin resmini puzzle yaptirsan, sonra kocana bu puzzle yaparmisin desen.. O da yavas yavas ogrense haha 🙂 Ayy ne kadar hayalperest biri oldum ben boyle.. Yada gebelik testini hediye paketine sarip versek hahaha 🙂

herkese selam kızlar istanbuldan bi arkadaşım geldiği için bi kaç gündür hiç giremedim foruma..kelebeğimin güzel haberine çok mutlu oldum 2.bebişi hayırlı olsun..bu arada desencim kayınvalidemde doğumda gazeteye ilan vermeyi düşünüyor ileride torunuma hatıra kalsın diyor😀

ooo eyşanım hoşgeldin güzel hamişim nerde kaldın diycektim ama söyledin yapsın yapsın torun sahibi oluyo nede olsa nasılsın fıstığım nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundadır inş

Slm canim benim hosgeldin.. nasilsin? Nasil gidiyor hamislik bakalim?

Hihihi ne guzel iste kayinvaliden dusunceli biriymis 🙂 ama guzel bir hatira olur o kesin..

ahan da kayınvalide benden çıktı 🙂

Hahahah guzel fikir 🙂 sonra kocise o gunun gazetesini eline tutusturacaksin 🙂

Yada soyle birsey yapabilirsin mesela matbaada kendine ozel bir gazete.. icin normal haberlerde var ama tam sayfanin ortasinda kocaaaman harflerle hamileyim yazsa.. kocanda gorse.. ayyy hahaha dusununce bile yuzumde guller aciyor yaw 🙂

vaaayyyyy yazgülüm yaratıcı düşüncede son nokta , kız tv ye de çıksak mı ..... SON DAKİKA OCAK AYI ANNE ADYLARIMIZI AÇIKLIYORUM ;
chatlak.........................11 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:

Kizlar aklima ne geldi.. Ordada var mi bilmiyorum ama burda her hangi bir resmi puzzle olarak yaptirabiliyorsun.. Mesela uzerinde 'hamileyim' yazan birseyin resmini puzzle yaptirsan, sonra kocana bu puzzle yaparmisin desen.. O da yavas yavas ogrense haha 🙂 Ayy ne kadar hayalperest biri oldum ben boyle.. Yada gebelik testini hediye paketine sarip versek hahaha 🙂

ohhh yazgülücüm desencim seni yoldan çıkardı inş rabbim dileğini verirde bunlardan birini seçip yaparsın ben şuan hiç hayal kuramıyorum çünkü hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 22 ocak büyük gün ama nasıl vakit geçicek günler diil saaatler durdu sanki geçmiyo bi türlü ya bide beklediğim gibi pozitif çıkmazsa korkusu varki beni yiyip bitiyo sizlerle olmak bana güç veriyo sizi çok seviyorum ya ben ağlattınız beni aşkolsun

ahan da kayınvalide benden çıktı 🙂

vaaayyyyy yazgülüm yaratıcı düşüncede son nokta , kız tv ye de çıksak mı ..... SON DAKİKA OCAK AYI ANNE ADYLARIMIZI AÇIKLIYORUM ;
chatlak.........................11 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:

Cikalim kiz cikalim neden cikmayacakmisiz bazi cikanlardan daha guzel seyler anlatacagimiz kesin... Ay tvde iki tane sarisin kardesler var ya kendilerince 'program' yapiyorlar, onlardan daha guzel seyler yapacagimiz kesin bence 🙂 Sinir oluyorum onlara 🙂

Geri