Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ooo eyşanım hoşgeldin güzel hamişim nerde kaldın diycektim ama söyledin yapsın yapsın torun sahibi oluyo nede olsa nasılsın fıstığım nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundadır inş
evet canım pek düşünceli ve detaycı biridir bebek hazırlıklarına bir başladı pir başladı Allahtan hayırlısı😀hamilelikde yolunda canım şöyle iyi gidiyor canım bakalım..
ohhh yazgülücüm desencim seni yoldan çıkardı inş rabbim dileğini verirde bunlardan birini seçip yaparsın ben şuan hiç hayal kuramıyorum çünkü hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 22 ocak büyük gün ama nasıl vakit geçicek günler diil saaatler durdu sanki geçmiyo bi türlü ya bide beklediğim gibi pozitif çıkmazsa korkusu varki beni yiyip bitiyo sizlerle olmak bana güç veriyo sizi çok seviyorum ya ben ağlattınız beni aşkolsun
Hehe yok yok desen benim icimdeki cevheri ortaya cikardi kiz 🙂benimde icimde neler varmis goruyormusunuz 🙂
23 ocakta benim gunum canim seninle hemen hemen ayniyiz yani insallah ben veremesem bile sen guzel bir haber verirsin canim bize.. Aynen bende gunleri gecirmek icin cabaliyorum su anda 🙂
herşey yolunda şükür canım en güzel aylar 4.5.6derler bende bu ayların keyfini çıkarmaya çalışıyorum bulantısız bir hayat ne kadarda güzelmiş😀
evet canım pek düşünceli ve detaycı biridir bebek hazırlıklarına bir başladı pir başladı Allahtan hayırlısı😀hamilelikde yolunda canım şöyle iyi gidiyor canım bakalım..
Benimkide pek ince eleyip sIk dokuyan biri degildir ama kendi annem cok istiyor bir torun.. Bizimkilerin ilk torunu olacagini icin.. Kaynanam toruna doymus iki tane eltim var sagolsunlar onlar doyurmus 🙂
Benimkide pek ince eleyip sIk dokuyan biri degildir ama kendi annem cok istiyor bir torun.. Bizimkilerin ilk torunu olacagini icin.. Kaynanam toruna doymus iki tane eltim var sagolsunlar onlar doyurmus 🙂