Yazgulu24 Hamiş Melek 12 Ocak 2010 #30.733 DESEN' Alıntı: Hu huuu ben geldiiim... Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim ya sen gittin kimse yazmaz oldu 🙁🙁 bende bunalima girmek uzereydim iyiki geldin 🙂
DESEN' Alıntı: Hu huuu ben geldiiim... Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim ya sen gittin kimse yazmaz oldu 🙁🙁 bende bunalima girmek uzereydim iyiki geldin 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 12 Ocak 2010 #30.735 Mucize' Alıntı: Merhaba kızlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba tekrar.. seni kacak seni sende beni buralarda yalniz biraktin 🙁🙁
Mucize' Alıntı: Merhaba kızlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba tekrar.. seni kacak seni sende beni buralarda yalniz biraktin 🙁🙁
Mucize Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #30.736 Yazgulu24' Alıntı: Merhaba tekrar.. seni kacak seni sende beni buralarda yalniz biraktin 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... oy oy kıyamam yemeğe çıkmıştım yavrum geldim ama
Yazgulu24' Alıntı: Merhaba tekrar.. seni kacak seni sende beni buralarda yalniz biraktin 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... oy oy kıyamam yemeğe çıkmıştım yavrum geldim ama
Yazgulu24 Hamiş Melek 12 Ocak 2010 #30.738 Mucize' Alıntı: oy oy kıyamam yemeğe çıkmıştım yavrum geldim ama Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal seker olsun canim.. Mucize' Alıntı: ama aklım burada kalmıştı ...iyisiniz değilmi Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz cok sukur 🙂 Yani ben bi ara bunalima girmek uzereydim ama sizler geldiniz yoksa halim ne olurdu bilmiyorum..
Mucize' Alıntı: oy oy kıyamam yemeğe çıkmıştım yavrum geldim ama Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal seker olsun canim.. Mucize' Alıntı: ama aklım burada kalmıştı ...iyisiniz değilmi Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz cok sukur 🙂 Yani ben bi ara bunalima girmek uzereydim ama sizler geldiniz yoksa halim ne olurdu bilmiyorum..
Mucize Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #30.739 Yazgulu24' Alıntı: Afiyet bal seker olsun canim.. Iyiyiz cok sukur 🙂 Yani ben bi ara bunalima girmek uzereydim ama sizler geldiniz yoksa halim ne olurdu bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla ... olmaz..tek başına hiçbirşeye izin yok...bunalımsa beraber...neşeyse beraber...burası inşallah asla ıssız kalmayacak canım benim
Yazgulu24' Alıntı: Afiyet bal seker olsun canim.. Iyiyiz cok sukur 🙂 Yani ben bi ara bunalima girmek uzereydim ama sizler geldiniz yoksa halim ne olurdu bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla ... olmaz..tek başına hiçbirşeye izin yok...bunalımsa beraber...neşeyse beraber...burası inşallah asla ıssız kalmayacak canım benim
Yazgulu24 Hamiş Melek 12 Ocak 2010 #30.740 Mucize' Alıntı: olmaz..tek başına hiçbirşeye izin yok...bunalımsa beraber...neşeyse beraber...burası inşallah asla ıssız kalmayacak canım benim Genişletmek için tıkla ... Ay yerim ben seni kiz 🙂 Insallah canim insallah.. Ama umarim en yakin zamanda hamislik anilarinimizi paylasacagimiz bir yer olur burasi..
Mucize' Alıntı: olmaz..tek başına hiçbirşeye izin yok...bunalımsa beraber...neşeyse beraber...burası inşallah asla ıssız kalmayacak canım benim Genişletmek için tıkla ... Ay yerim ben seni kiz 🙂 Insallah canim insallah.. Ama umarim en yakin zamanda hamislik anilarinimizi paylasacagimiz bir yer olur burasi..