S selzeh Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.451 hazır olun koyucam resmımı bu kadar ısrarlara ragmen koymadan olmaz sımdı ama sadece 5dk gören görür haberınız olsun
hazır olun koyucam resmımı bu kadar ısrarlara ragmen koymadan olmaz sımdı ama sadece 5dk gören görür haberınız olsun
M mrs m. Daimi Üye Üye 14 Ocak 2010 #31.454 aslıgökçe' Alıntı: üzülme canım ya bu testler hep negatif gösterio zaten gelmesse yarın bidaa yapp daha idrara geçmemiştir belki Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: canım benım hemen üzülme belkıde daha ıdrarına yansımamıstır yaaa hcg Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar belki de olabilir evet....hayırlısı bakalım.
aslıgökçe' Alıntı: üzülme canım ya bu testler hep negatif gösterio zaten gelmesse yarın bidaa yapp daha idrara geçmemiştir belki Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: canım benım hemen üzülme belkıde daha ıdrarına yansımamıstır yaaa hcg Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar belki de olabilir evet....hayırlısı bakalım.
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.455 selzeh' Alıntı: hazır olun koyucam resmımı bu kadar ısrarlara ragmen koymadan olmaz sımdı ama sadece 5dk gören görür haberınız olsun Genişletmek için tıkla ... hadi bekliyorum 🙂 catlamadan koy bak bende koydum tekrar 🙂
selzeh' Alıntı: hazır olun koyucam resmımı bu kadar ısrarlara ragmen koymadan olmaz sımdı ama sadece 5dk gören görür haberınız olsun Genişletmek için tıkla ... hadi bekliyorum 🙂 catlamadan koy bak bende koydum tekrar 🙂
A aslıgökçe Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.456 Yazgulu24' Alıntı: Ama benim yemek yemem lazimdiiii 🙁🙁 yoksa nasil calisayim ki 🙁 ingaaaa ingaaaa Canim insan karsisindakileri merak ediyor ister istemez canim benim 😉 Dur kiz koyacam simdi 🙂 catlama meraktan hehehe Genişletmek için tıkla ... vay vay vay fıstıkıma bak benim ne güzelmiş öleeee dibim düştü
Yazgulu24' Alıntı: Ama benim yemek yemem lazimdiiii 🙁🙁 yoksa nasil calisayim ki 🙁 ingaaaa ingaaaa Canim insan karsisindakileri merak ediyor ister istemez canim benim 😉 Dur kiz koyacam simdi 🙂 catlama meraktan hehehe Genişletmek için tıkla ... vay vay vay fıstıkıma bak benim ne güzelmiş öleeee dibim düştü
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.457 asligokce gordun mu canim merakin gitti mi? Sende koysanda bizimde merakimiz gitse 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.459 aslıgökçe' Alıntı: vay vay vay fıstıkıma bak benim ne güzelmiş öleeee dibim düştü Genişletmek için tıkla ... Sagol askitom benim o senin guzelligin emin ol 😉 guzel bakan gozlere hersey guzel gelir..
aslıgökçe' Alıntı: vay vay vay fıstıkıma bak benim ne güzelmiş öleeee dibim düştü Genişletmek için tıkla ... Sagol askitom benim o senin guzelligin emin ol 😉 guzel bakan gozlere hersey guzel gelir..
A aslıgökçe Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.460 Yazgulu24' Alıntı: asligokce gordun mu canim merakin gitti mi? Sende koysanda bizimde merakimiz gitse 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben yarın koycam şimdi resmim yokkiii bidaa da kaldırmam belki🙂ama sen su gibisin walla
Yazgulu24' Alıntı: asligokce gordun mu canim merakin gitti mi? Sende koysanda bizimde merakimiz gitse 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben yarın koycam şimdi resmim yokkiii bidaa da kaldırmam belki🙂ama sen su gibisin walla