Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım geçmiş olsun ama üzülme yakın bir arkadaşımda da busorun vardı ama ikinci tester sorunsuz çıkıyo emin ol inş.

herkese desteği için teşekkür ediyorum arkadaşlar inşallah amniyosenteze kalmadan tekrar edilen testim bana güzel haberi verse bazen yapılan ikinci testte sonuç başka çıkıomuş cihazlardan dolayı..nettede baktımda amniyosentezden büyük çoğunluk temiz çıkmış hatta okuduklarımın hepsi inşallah allahım inşallah öledir..

canım benım lütfen üzülme artık aklım sende kalıyo bak ben ınanıyorum hersey güzel çıkacak ama dıyelımkı testte yıne sorun çıktı amnıyosentez yapılır ve büyük ıhmal temız çıkar gıbıme gelıyo canım benım içini ferah tut bol bol dua et bızlerde yanındayız dualrımız senınle tatlım

amniyosentez en kesin sonuç karından enjeksiyonla amniyosentez sıvısından alıyorlar...testin tekrarında sonucu iyi çıkanlar varmış çünkü cihazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyormuş...test sonuçları kötü çıkıpta amniyoda temiz çıkanda çok fazla..ultrasonda herşeyin normal çıkması biraz olsun beni rahatlatıyor ..allah evladıyla sınamasın kimseyi..ve ben gebeliğimi sonuç ne olursa olsun sonlandırmayı düşünmüyorum şu testler bi yapılsa
Canım benim çok iyi düşünmüşsün bencede gebeliğini sonlandırma arkadaşımda seninle aynı durumu yaşamıştı bebek down sendromlu falan birsürü şeyler söylemişlerdi oda ne olursa olsun Allahtan ümit kesilmez dedi bebeğini dünyaya getirdi ve şimdi nur topu gibi bi oğluşu var.inşallah sende hayırlısıyla güzel haberler alıp testlerin sonunda güzel haberi bize vericeksin tatlım ve bebeğini sağlıklı dünyaya getiriceksin güzelim.senin için dua edicem canım.unutma ki Allah sadece annenin ölümüne yok açacak bi durum oluşursa bebeğin alınmasına müsade ediyomuş.Allahtan hakkında hayırlısını iste canım

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupisregl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİyupis

ch@tl@k.......................11 ocak

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
desen.............................16 ocak
mucize...........................16 ocak
yns_ysmn.......................18 ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat

:hamileyim:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Geri