ınsallah canım bakalım bıraz beklemedeyız suan bız.ama karar verılırse adımı lısteye yazdırcam tabı...beklemek kötü canım allahım hayırlı haberını duymayı nasıp etsın ınsallah ınan okadar ıstıyorum kı sevınmenı bıze kızlarrr hamıleyım demenı hayırlısı bakalım sonuc ıyı olucaksa beklerız napalım...🙂canım benim inşallah tekrar hamiş kalırsın en kısa zamanda
benimde dediğin gibi akıntım koyu sarı ve ara ara oluyo hastalanıyorum diyorum bi gidiyorum yok bişii
buarada benim ayın 10 undan beri yani pazar gününden beri gelecekte reglim gelemio gibi bi ağrım var
ilkkez oldu normalde adetim gelmeden 1 saat önce başlar
bu yüzden biraz umutluyum gelmemesi de arttırıyo umudumu
fakat 3 senedir de bekleyince off ne biliim bi umut bi umutsuzluk karışık
tarif edemiyorum işte size cancaaaazlarım![]()
pek fazla gecikmez canım
aşkolsunn beklemeyene benden bedava seansss
okadarrrrrrrrrrrrrrrr :laugh:
akşam yapsam çıkar mı ki
genelde sabah yapın diolar yaa
sık işini biraz yani ıdrarını canım 2 -3 saat öle yap çıkar sende stresten beklememiş olursun çünkü günün geçti seni baya

dun aksam ıyı gıbıydık ya bakalım ama hala aramız cok sıcak degıl aksam konustuk bıraz tabı bagırsmadan sessız sessız😛iha:duzelcek ınsallah zamana bıraktık yanı..ılgın ıcın sagol canımcanım hoşgeldin nasılsın merak edşyodum ben de seni eşinle problerler devam ediyomu canım
dun aksam ıyı gıbıydık ya bakalım ama hala aramız cok sıcak degıl aksam konustuk bıraz tabı bagırsmadan sessız sessız😛iha:duzelcek ınsallah zamana bıraktık yanı..ılgın ıcın sagol canım