mucizem günaydın var mı birşey?
canım benımmmm.....sımdıden gözün aydın dıyeyım ınsallah kan testıde pozıtıf cıkıcak bak ıcıme dogdu demıstım belırtıler az cok benzıyodu zatı🙂allahım ne guzel bır haber bu valla pc yı acana kadar meraktan öldum yaw anca bıtırdım ısımı merakla sayfaları gezındım ve bekledıgım haberı aldım....hemen yaptır kan testınıde tatlım ıcımız bı oh desınnnn...günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Günaydın hayatım,kasık ağrısı ve uyku hali dışında hiçbirşey yok canım.N eakıntı ne başka şey.Öylece kupkuruyum.Gelgitler yaşıyorum canım.Test için çok erken,galiba sabretmem gerekecek sizler gibi.21 Ocakta doğumgünüm var.Mucizemi bekliyorum canım.mucizem günaydın var mı birşey?
dur bakalım günün bugun yanlıs bılmıyosam canım soyle bır ıkı gun gecsın üzülme sakın strese gırme ayrıca sakınce bekleyelım allahım gonlune gore versın ınsallah hayırlısı ama cok merak edıyosan eger bugun gelmezse yanı kan testı yaptır bence aklından sılınır boylece canımGünaydın hayatım,kasık ağrısı ve uyku hali dışında hiçbirşey yok canım.N eakıntı ne başka şey.Öylece kupkuruyum.Gelgitler yaşıyorum canım.Test için çok erken,galiba sabretmem gerekecek sizler gibi.21 Ocakta doğumgünüm var.Mucizemi bekliyorum canım.
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Günaydın hayatım,kasık ağrısı ve uyku hali dışında hiçbirşey yok canım.N eakıntı ne başka şey.Öylece kupkuruyum.Gelgitler yaşıyorum canım.Test için çok erken,galiba sabretmem gerekecek sizler gibi.21 Ocakta doğumgünüm var.Mucizemi bekliyorum canım.