Canım eltin,yani ablan :laugh: almışmı test,ne apacaksın perşembeyi mibekleyeceksin yarın sabahmı ,yoksa hemen mikızlar ben geldim kimse yokmu,
merhaba canim insallah aysegüldende sendende güzel haberleri aliriz hayirlisiylaMerhaba kızlar,bende varım,sürekli yarın sabahı düşünüyorum.
hic bir belirti yok canim daha senin varmi belirtilerinEsmos canım,seninde sayılı günün kaldı,ne gibi belirtilerin var hayatım.
iyidir canim sende
Merhaba kızlar,bende varım,sürekli yarın sabahı düşünüyorum.
merhaba canim insallah aysegüldende sendende güzel haberleri aliriz hayirlisiyla
insallah canim hayirlisiyla istedigin oluriyi canm heycanla günümün gelmesini bekliyorum zaman durdu sanki geçmiyo beklemek ne zor transferden sonra diyolardıda ben okadar heycanmam diyodum çok yanılmışım
kurban olurum san ben ya canm belki yarın hasta olurum demişsin istersen çarşambaya kadar bekleyellim
Canım eltin,yani ablan :laugh: almışmı test,ne apacaksın perşembeyi mibekleyeceksin yarın sabahmı ,yoksa hemen mi
sagol bitanem aminnnnnnnnnnnn insallahinş canım seninkide az kaldı inş seninde hayırlı güzel haberlerini alalım bitanem dualarımdasın