Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba şehnazcığım,naıslsın canım,herşey yolundamı,keyfin iyimi canım.Geçen hafta güzel haberlerle gelmiştin hem psikolog açısından hemde kadın doğumcu kontrolü açısından değilmi canım.
evet evet. geçen cuma doktora gittiydim yumurtlama olmuş dediydi..bu çarşamba da kan testiyle bakalım garantileyelim yumurtlama olup olmadığını demişti..onu yaptırıcam..perşembe de psikologla randevum var yine..verdiği gevşeme eksersizlerini yaptım valla psikolojik mi bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum tatlım ya🙂sizlerden ne haber..heyecan dorukta gördüğüm kadarıyla..🙂 nasıl istiyorsanız aynen öyle olur inşallah canım🙂

evet evet. geçen cuma doktora gittiydim yumurtlama olmuş dediydi..bu çarşamba da kan testiyle bakalım garantileyelim yumurtlama olup olmadığını demişti..onu yaptırıcam..perşembe de psikologla randevum var yine..verdiği gevşeme eksersizlerini yaptım valla psikolojik mi bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum tatlım ya🙂sizlerden ne haber..heyecan dorukta gördüğüm kadarıyla..🙂 nasıl istiyorsanız aynen öyle olur inşallah canım🙂

çok sevindim canım benim inş yaknda o yumurta bebişin olur tabiki hayırlısıyla senin iyi olman demek benim iyi olmam demek rabbim sana ettiğim duaları kabul ediyo çünkü burdaki herkesten çok sana dua ediyorum canım sen çok özelsin benim için seni çok ama çok seviyorum

Evet Şehnazım işte seninde yadığın gibi bk sırayla herşey yoluna giriyor gördünmü ve de daha da iyi olacak,bazen sıkıntılar üstüste gelir gibi olur ve gelirde ama inan mucizelerde bazen üstüste gelir.Önce psikolojin düzelecek ve hemen ardından ve hatta beraber rahatlayan ruh durumla beraber daha iyi çalışan tüm organların bebişine yer verecekler.Gör bak Allaha nasıl şükredeceğini bilemeyecksin,herşey o kadar iyi olacak,yeterki inan ve dua et,kendine güven,Allahın seni kendinden çok sevdiğine inan.Sen senin değilsin onunsun.

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupisregl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİyupis
mucize...........................16 ocak

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

:hamileyim:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

Evet Şehnazım işte seninde yadığın gibi bk sırayla herşey yoluna giriyor gördünmü ve de daha da iyi olacak,bazen sıkıntılar üstüste gelir gibi olur ve gelirde ama inan mucizelerde bazen üstüste gelir.Önce psikolojin düzelecek ve hemen ardından ve hatta beraber rahatlayan ruh durumla beraber daha iyi çalışan tüm organların bebişine yer verecekler.Gör bak Allaha nasıl şükredeceğini bilemeyecksin,herşey o kadar iyi olacak,yeterki inan ve dua et,kendine güven,Allahın seni kendinden çok sevdiğine inan.Sen senin değilsin onunsun.

mucizem döktürmüşsün yine yaben sana kurban olurum psikolğum benim senne mucize bir varlıksın rabbim seni bize gönderdiği için nekadar şükratsem azdır valla seninle hayat buluyo benim hastalıklı kabim ilacım benim yerim ben seni yerim sen varya süper ötesi bir anne olucaksın snin çocuğun yaşadı hiçbir zaman umutsuzluğa düşmiycek nekadar şanslı

çok sevindim canım benim inş yaknda o yumurta bebişin olur tabiki hayırlısıyla senin iyi olman demek benim iyi olmam demek rabbim sana ettiğim duaları kabul ediyo çünkü burdaki herkesten çok sana dua ediyorum canım sen çok özelsin benim için seni çok ama çok seviyorum
yerim ben seni canım benim çok sağol..sende belirti var mı başka tatlım bi de transfer olalı ne kadar oldu anlatsana bana..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım🙂 ben biraz bahtsız birisiyim de..elimden geleni yapıyorum iyi olabilmek için..

mucizem döktürmüşsün yine yaben sana kurban olurum psikolğum benim senne mucize bir varlıksın rabbim seni bize gönderdiği için nekadar şükratsem azdır valla seninle hayat buluyo benim hastalıklı kabim ilacım benim yerim ben seni yerim sen varya süper ötesi bir anne olucaksın snin çocuğun yaşadı hiçbir zaman umutsuzluğa düşmiycek nekadar şanslı
Şehnazım yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi ağladım,ne güzel sözler söylemişsin hele anne olacaksın diyince iyice koyverdim kendimi,sadece ben değil,herbirimiz birbirimize iyi geliyoruz,bak sende beni nasıl duygulandırdın.Biz kadınlar nasıl varlıklarız yahu,ağladım ya şimdi ,kendi kendimededim ne kadar duygusal oldum yoksa hamilemiyim.Bir yerimiz kaşınsa hamilemiyiz diyecek hale geldik değilmi gülüm.Şehnazım sende hepimiz kadar duygusal,hassas ve hislisin.Aslında senin sorunum var sandığın şey seni sen yapan,snei öyle yaratmayı uygun gören Allahımın senin için biçtiği kişilik.Sen daha cidditye aldığın için belki de herşeyi,daha derin düşünüyorsun o kadar.Demiştik ya snein kalbine ve yaşamına iyi gelecek herşey sende ve senden olacak yavruda.

Geri