Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayşegüüll,hayarım desene senin kocişe epey sürprüz olacak eğer hamişsen bebeğim,şok şok şok olacak,o gögüsler inşallah yavruna büyüyordur.

Ayşeüüllüm,senle ben beraber hamişkalsak da senin ana olduğunda daha da hassaslaşan kalbini daha yakından tanısam.Hiç bırakmayalım bribirimizin elini.Birlikte büyütelim yavrularımızı içimizde.

heralde sen bir bırak bizi öbür dünyada iki elim yakanda ona göre inş gelmişdir melişlerimiz canım

Ben de çok iyiyim teşekkürler canım, sadece biraz yorgunluk var. Tabi tabi regl durumumu kabullendim mecburen, e bugün 4. günüm 🙂

canım ne kadr zor olsada abullenip hayata yeniden bağlanmanın yolunu buluyo insan oğlu çünki başka türlü yaşayamıyo senin iyi olmana sevindim bak semra6141ne diyo gününün geçmesi bebeğininyakında geliceğinin habercisiymiş inş seninkide yakında gelicek umudumuzuyitirmeden yola devam

Canlarım benim bu ay hayal kırıklığım oldu ama dilerim allahtan size meleklerinizi göndermiştir, inşallahhh bebişleriniz gelmiştir. Çok fazla kapılmamaya dikkat edin...Dualarım sizinle.

duaların için çok saol canım bizim de dualarımız sizinle inş yakıda tabiki hayırlıyla hamiş kalalım inş

desenim hoş geldin sen olmayca biz baya bi duygusala bağlıyoruz fazla boş bırakama bizi canım

slm melişlerim canlarım..... nası gidiooo hayat.. ay ya ben şu anda bunalımdayım... ne zaman olcak diye kendi kendime soruyorum.. öyle işte.. yeni anne adayımız nerde ortalıkta yok .. mercimeğiyle vakitmi geçiriyo...

slm melişlerim canlarım..... nası gidiooo hayat.. ay ya ben şu anda bunalımdayım... ne zaman olcak diye kendi kendime soruyorum.. öyle işte.. yeni anne adayımız nerde ortalıkta yok .. mercimeğiyle vakitmi geçiriyo...
Merhaba canım,hayırdır neden bunalımdasın canım,beklemek ve sabretmek hele de yavrucuğun için ne kadar güzel değilmi.Analar hep bekler önce rahme düşmesini yavrusunun,sonra kucağına almayı,sonra büyümesini daha sonra camlarda yollarını,yani analar hep bekler bak beklemeye başladık bizlerde güzelim.

canım selam bunalıma gırme tatlım ne kadar zamandır evlısın ve nezamandır bebıs ıstıyosun canım?unutma sen strese gırdıgın takdırde dahada güçlesır aklından cıkarma sakın ol rahat ol tatlım

Merhaba canım,hayırdır neden bunalımdasın canım,beklemek ve sabretmek hele de yavrucuğun için ne kadar güzel değilmi.Analar hep bekler önce rahme düşmesini yavrusunun,sonra kucağına almayı,sonra büyümesini daha sonra camlarda yollarını,yani analar hep bekler bak beklemeye başladık bizlerde güzelim.
walla mucizem ya ne güzel söyledinn.. inan bi an önce gelmesini bekliyorum...hayırlısıyla hepimize dua ediyorum her akşam güzelim ya...sen nasılsın belirtilerin warmı ne zaman yapcaksın testi

Geri