harika gözüküosun.. ne güzel yaaa burda fıstıkk gibi herkesss
güzellikmi kaldı canım, 3,5 yıl önce evlendiğimde 36 bedendim. bu 42-44 beden halim 😕😕😕
harika gözüküosun.. ne güzel yaaa burda fıstıkk gibi herkesss
canım benim bizde öleyizzz 😀
dr yasakladııı :laugh:
eeee yani söylediğine bakılırsa hiç durmamıştın🙂 artıkın ara verin bakiiimm mercimeğimi rahatsız etmeyinnn sizi gidiiii :n028:
inşallah canım berabe rsayarız günleri burda napalım hayırlsıı olsun demii sadece yaşım ilerliyo onun için panikliyorum ama önemli olan hamile kalabilmekti zaten oda tedaviyel olmuştu neyse hayırlısı olsun burda bekleriz birbirmizicanımm içim buruldu bi anda üzme kendini allah yeniden nasip eder inşallah.. hep beraber beklemeye dewamm
olsuuuunnn yinede güzelsingüzellikmi kaldı canım, 3,5 yıl önce evlendiğimde 36 bedendim. bu 42-44 beden halim 😕😕😕
inşallah canım berabe rsayarız günleri burda napalım hayırlsıı olsun demii sadece yaşım ilerliyo onun için panikliyorum ama önemli olan hamile kalabilmekti zaten oda tedaviyel olmuştu neyse hayırlısı olsun burda bekleriz birbirmizi
naber tatlım ne dedı doktor bı sorun yok degılmı?ne kadarlıkmıs bebıs?:laugh: canımm ii sennasılsın bakalımmmm
biz süperizzzz meleğimle
kızzz chatlağım yaaa bi seni göremedimm bi resmini koysana yaaa walla merak ediorumm heee