hb cnm amın ıns sızlerede nasıp eder allahcanım hoş geldin alllakhım kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağina al inş bebişini inş rabbim bizede nasip eder o güzel duygular yaşamayı
hb cnm amın ıns sızlerede nasıp eder allahcanım hoş geldin alllakhım kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağina al inş bebişini inş rabbim bizede nasip eder o güzel duygular yaşamayı
canım bende kaç ay yaşadım o psikolojik hamilelik belirtilerini belirtilere kanıp tamam ben hamileyim deyipte sonra hayal kırıklıklarını ben 3-4 aydır ara verdim bebek çalışmalarına fakat kendimi çok tuhaf hissediyorum çok aşırı bi mide bulantısı anlatamam özellikle sabah başlıyo akşam yemeğine kadar belirli aralıklarla devam ediyo yemekten sonra kesiliyo regli gününe yakın akıntım olurdu fakat 1 haftadır akıntım oluyo karnımda karıncalanma bel ağrısı vücudum ateş gibi yanıyo vs belkide üşütmüşümdür bilemem ama şapheli bi ilişkim oldu ki daha adetime 2 hafta var heralde neyse işte böyle kafam karışık hayırlısı olur inşallahcanım inşallah ölesindir ama fazlada umutlanma benim bu ay öyle oldu sabahları bulantı ve kazıntılar nasıl bi akıntım vardı bel kasık karın ağrım birbrien karışmıştı kesin hamileyim dedim ama aksine adetim erken geldi 🙁( inşallahhh sen hamilesindir bu saydıkalrın hep hamilelik belirtisi
canım ben sana bişi yazmıstım ama okumadın sanırım özel mesajların bak bi

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

evet canım uzun zamandır giremiyorum arada bi listeye bakıp çıkıyorum kpss ye hazırlanıyorum kursa gidiyorum tayinimiz çıktı ona hazırlık yapıyorum bu ayda şüpelerim var işte yazdığım gibi be bu şüpheyle nasıl ev toplucam onuda bilmiyorumduygum nerelerdesın canımyaaaa uzun zaman oldu görüşmeyelı nasılsın belırtılerın var sanırım hadı ınsallah sen güzel haberler ver bızlere
selam canım kısmet ne zamansa ozaman gelır tatlım sakın olmadı bu ayda dıye strese gırme bılıyorum kırıklık onu atlatmak zor ama ıyı tarafından dusun saglıklı olacaksa gelsın tatlım unutma hıc bunuslm kizlar.. Ben geldim.. Dun yoktum ilk yardim kursana gitmem gerekiyordu o yuzden pc basinda degildim..
Mucizeeeee bu ne guzel bir mucize bitanem.. Cok sevindim tebrik ederim canim.. Ne guzel ya darisi burdaki bekleyen herkesin basina insallah..allahim sana sorunsuz bir hamilelik, ardindanda nur topu gibi bir evlat kucagina almayi nasip etsin..
Kizlar ben sabah bir salaklik yaptim ve test yaptim, sonuc negatifti tabi ama umudum kalmadi bu aydanda 🙁🙁 zaten hic belirtim falanda yok 🙁 regl olursam esime nasil soyliycem.. Bu ay o da benim gibi umutla bekliyordu 🙁🙁
evet canım uzun zamandır giremiyorum arada bi listeye bakıp çıkıyorum kpss ye hazırlanıyorum kursa gidiyorum tayinimiz çıktı ona hazırlık yapıyorum bu ayda şüpelerim var işte yazdığım gibi be bu şüpheyle nasıl ev toplucam onuda bilmiyorum
sen nasılsın canım nasıl gidiyo
Slm kizlar.. ben geldim.. dun yoktum ilk yardim kursana gitmem gerekiyordu o yuzden pc basinda degildim..
Mucizeeeee bu ne guzel bir mucize bitanem.. Cok sevindim tebrik ederim canim.. Ne guzel ya darisi burdaki bekleyen herkesin basina insallah..Allahim sana sorunsuz bir hamilelik, ardindanda nur topu gibi bir evlat kucagina almayi nasip etsin..
Kizlar ben sabah bir salaklik yaptim ve test yaptim, sonuc negatifti tabi ama umudum kalmadi bu aydanda 🙁🙁 zaten hic belirtim falanda yok 🙁 Regl olursam esime nasil soyliycem.. Bu ay o da benim gibi umutla bekliyordu 🙁🙁

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI