ıyıyım bende sagol canım sıkıcı bırgun bugun oyuzden keyfım yok fazla onun harıcınde ıyıyım bılgısayarımda vırus var arada gırebılıyorum sadece kalabalıgız yıne bugunıyıyım canım sen nasılsın
ıyıyım bende sagol canım sıkıcı bırgun bugun oyuzden keyfım yok fazla onun harıcınde ıyıyım bılgısayarımda vırus var arada gırebılıyorum sadece kalabalıgız yıne bugunıyıyım canım sen nasılsın
iyiyim şeker saol sen nasılsın bakalım taze gelinim
ıyıyım bende canım sagol ne yaptın test yaptınmı tekrar sayfaları okuyamadım da![]()
ıyıyım bende sagol canım sıkıcı bırgun bugun oyuzden keyfım yok fazla onun harıcınde ıyıyım bılgısayarımda vırus var arada gırebılıyorum sadece kalabalıgız yıne bugun
kızlar bende idare ediyorum,bol bol yatıyorum,hap ii geldi,bel ağrılarım çok azaldı,inş sadece ağrı kesici tesiri yapmamıştır da tedavi edici olmuştur.cumartesi yeniden doktora gidecem nolur dua edin,ultrasondaki kanama geçmiş olsun,kanamam yok ama bel ağrıları korkutuyır beni...bebişimi gördükten ve yaşadığını öğrendikten sonra ondan ayrılmak çok zor olacaktır.
selam canım kısmet ne zamansa ozaman gelır tatlım sakın olmadı bu ayda dıye strese gırme bılıyorum kırıklık onu atlatmak zor ama ıyı tarafından dusun saglıklı olacaksa gelsın tatlım unutma hıc bunu
yazım gülüm bidenem hoş geldin
daha gününe var ne bu umutsuzluk canım çok erken hele bir günün geçsin hem herkeste belirti olucak diye bir kanun yokki ttlım inş hamişsindir dua ediyoruz sana
selam kızlar aysegullll,duygum,selzeh,yaz gumesı ve yaz gulu nasılsınız sekerler?
canlarım merhaba,herkes burda,nasılsınız.
kızlar bende idare ediyorum,bol bol yatıyorum,hap ii geldi,bel ağrılarım çok azaldı,inş sadece ağrı kesici tesiri yapmamıştır da tedavi edici olmuştur.cumartesi yeniden doktora gidecem nolur dua edin,ultrasondaki kanama geçmiş olsun,kanamam yok ama bel ağrıları korkutuyır beni...bebişimi gördükten ve yaşadığını öğrendikten sonra ondan ayrılmak çok zor olacaktır.
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı be gülüm herşeyin bi zamanı var demekki bizim bebişlerinde zamanı var hakkımızda hayırlısı olsuncanım benım ınsallah gelmıstır melegın ınsallah canım benım sen dıkkat et yınede ev toplarken agır kaldırma aman canım bende ıyıyım bıldıgın gıbı bebek için ugrasıyorum 7.ayımdayım ama henuz gelmedı benım küçük yaramaz tatlım
canlarım ya ben bişey soracağım siz birlikte olduktan sonra nezaman yataktanı kalkıyorsunuz.ben yarım saat yatıp hemen kalkıyorum ve duşumu alıyorum acaba çok erkenmi yataktan kalkıyorum ya yumurtlama günlerimdeyim aciiiill cvp