Selzeh canım listeye anne adayının yanına öğrenenler söylese mesela Eylül kız bebek veya erkek bebek neyse yazılsa ne güzel olur kaç kız kaç erkek liste değil mi?
ewet canım bencede süper olurSelzeh canım listeye anne adayının yanına öğrenenler söylese mesela Eylül kız bebek veya erkek bebek neyse yazılsa ne güzel olur kaç kız kaç erkek liste değil mi?
Selzeh canım listeye anne adayının yanına öğrenenler söylese mesela Eylül kız bebek veya erkek bebek neyse yazılsa ne güzel olur kaç kız kaç erkek liste değil mi?
erkeklerin yanına
yapalım 😀 😛iha:Canım Vahideme yazmıştım alıntı yapmadan yazdım senin mesajını görmedim iyi olmana sevindim müjde sırası sende sanırım bu ay değilmi?![]()
benim 5-6 gün geçmişti canım baya bekledim ben kesin olsun diye daha beklemeye kararlıydım ama rahatsızlanmıştım mecbur test yapmıştım ben:laugh:
Heheh masallah ne kadar sabirliymissin canim 🙂 biz gunu gelmeden test yapiyoruz hehe 🙂
İnşallah canım hayırlısıyla alırız seninde haberlerinicanım benım ınsallah öyledır ınsallah

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI