heh yataktan çıkmazsın artıkvalla tavandıda son 2 aydır ilaçlardan eşimle arkadaş gibiyiz, artık nasıl olduğunu unuttuk desem yeri 😕 ilaçlar bi bitsin acısını fena çıkarıcam![]()
heh yataktan çıkmazsın artıkvalla tavandıda son 2 aydır ilaçlardan eşimle arkadaş gibiyiz, artık nasıl olduğunu unuttuk desem yeri 😕 ilaçlar bi bitsin acısını fena çıkarıcam![]()
eşin sabahtan gece 10 a kadarmı çalışıyor? sende çalışıyorsun tabikııısss ben 2 yıl boyuınca ev arkadaşlığı ayptım koçişe biz napalım gerçi şimdi acısını çıkarıyoruz ama vakit bulablirsek tabiii😛iha:
heh yataktan çıkmazsın artık
nasılsın selzeh cim seninde az kaldı 🙂 şimdi sabınsızlahıyorsundur
he yaa sorma ama onunda çaresini buldum kııs kocama ballı süt içiriyorum günlük bende zaten akrep burcuyum takviyeye gerek yok 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:eşin sabahtan gece 10 a kadarmı çalışıyor? sende çalışıyorsun tabi
sen nekadar zamandır istiyorsun canım bebiş birde ilk çocuğunmu olacak kısmetseyok yok çıkarım, arada duşumuzu alır bişeyler yer gene gireriz yatağa, benimki çok terliyo üstüste olmaz öyle 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
selzeh bişi sorcam sana nick inin bi anlamı varmı? eşinle senin isimlerinin ilk hecesi falanmı yoksa?

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI