valla ben bi kaç saat oldu üye olalı hiç çıkmadığım için yeniden nasıl bulurum bilmiyorumsen nasıl girion ki?
h komik valla çıkamadım bağımlı oldum desem yerivalla ben bi kaç saat oldu üye olalı hiç çıkmadığım için yeniden nasıl bulurum bilmiyorumsen nasıl girion ki?
h komik valla çıkamadım bağımlı oldum desem yerisık kullanılanlara ekledim ben az önce google dan aradım hamile kalmak istiyenlerin paylaşım alanı yazınca ilk seçeneğe çıktıvalla ben bi kaç saat oldu üye olalı hiç çıkmadığım için yeniden nasıl bulurum bilmiyorumh komik valla çıkamadım bağımlı oldum desem yeri
evet çalışmalara ara yok ak parti gibi oldu durmak yok yola devam ekledim az önce sık kullanılanlara bu aradabakalım biza bende ilac yuzunden diom ama hayırlısı regl olursak bidahaki aylarda calısmalara devam tam gaz durmak yok

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

tabikide herşeyin hayırlısı gelende ondan gelir gidende ondan gider ne diyelim işl hayırlısı olur gece uyanıp çamaşır değiştirmek istemiyorum🙂) iyi akşamlariiiiiiiiii akşamlar kızlar ben çıkıyorum kendinize iii bakın bana göre Allah bilir de tabi sizi en alt listede göreceğiz gibi geliyo inş..(burcums, sammyyha)
hayırlısı olur canım işallah hoş geldinmerhaba arkadaslar ben yeni uye oldum butun gecmisi okudugum icin butun herkesi tanir gibiyim.ben yaklasik 1 yildir korunmadigim halde hamile kalamdim.ama yilmadan calismalara devam ediyorum tabiki.benide listenize eklermisiniz regl tarihim 4 subat belki listeniz ugurlu gelir bana.herkesin en kisa zamanda hamile kalmasi dilegiyle