hosbulduk canim .hepimiz icin hayirlisi olur insallahhayırlısı olur canım işallah hoş geldin
hosbulduk canim .hepimiz icin hayirlisi olur insallahhayırlısı olur canım işallah hoş geldin
ii geceler iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınıziyi geceler arkadaşlar nasılsınız 🙂
iyiyim canım tşkr.hoşgeldiniz bu aradaii geceler iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız
teşekkürler çok saol çok takip ediyodum sonunda üye olmak da nasip olduiyiyim canım tşkr.hoşgeldiniz bu arada
hosbulduk.bakalim liste ugurlu gelecekmi.gelecegine onaniyorum.ben su an yumurlama gunlerindeyim calismalara devam ediyorum bakalim ne olacakiyiyim canım tşkr.hoşgeldiniz bu arada
iyi yapmışsın canım çünkü sorunlarımız aynı ve başkalarına anlatamadıklarımızı burda hiç çekinmeden birbirimizle paylaşıyoruzteşekkürler çok saol çok takip ediyodum sonunda üye olmak da nasip oldu
evet katılıyorum çünkü hepimiz bayanız en azından ve hep aynı şeyleri yaşıyoruz zaten benim günüm geçti valla ama şayet bu gece çamaşır değişmek zorunda kalmazsam yarın test yaptırcam daha fazla bekleyemicem çünkü çok meraklanıyorumiyi yapmışsın canım çünkü sorunlarımız aynı ve başkalarına anlatamadıklarımızı burda hiç çekinmeden birbirimizle paylaşıyoruz
hoşbulduk eyşan amin işallah öyle oluryeni arkadaşşlarım hoşgeldniz aramıza insallah en kısa zamanda rabbim gönlünüze göre verir..
hosbulduk eysancim .senin hamilelik nasil gidiyoyeni arkadaşşlarım hoşgeldniz aramıza insallah en kısa zamanda rabbim gönlünüze göre verir..