Yazgulu24
Hamiş Melek
kızlar ben biraz ev işi yapiim😀 zahmet olacak ama neyse
😀 sonra tekrar gelirim. öpüyorum hoşçakalınnnn.
Kiz bosver kendi kendine temizlenmiyor mu senin evin 😛 Benimki kendi kendine kirlenir, sonra temizlenir 😛
kızlar ben biraz ev işi yapiim😀 zahmet olacak ama neyse
😀 sonra tekrar gelirim. öpüyorum hoşçakalınnnn.
Kiz bosver kendi kendine temizlenmiyor mu senin evin 😛 Benimki kendi kendine kirlenir, sonra temizlenir 😛
canım benım ıyıyım sen nasılsın canım ınsallah yerlesmedır ama ben sanmam çünkü yumurtlamadan 3 gün sonra falan ıdı yanı tabıkı Allah bılır ama nebıleyım yerlesmeye yormuyorum ben neyse canım senınkı adet öncesı olmus bu baska benımde adet öncesı olur kahverengı leke sonrada 1-2 gün çinde kırmızılar gelır ama benım ovulasyondan 2-3 gün sonra 1-2 damla kırmızı kan resmen yanı geldı ve bıttı 2 gün günde bır sefer oldu yanı ondan aklım karısıyor ınsallah baska bşi yoktur
Bende iyiyim cok sukur canim bir kac gundur arada fazlalasan arada biraz azalan bas agrilarim var malesef..
Guzelim napalim hayra yoralim hayir olsun demekten baska birsey gelmiyor ki elimizden..
Gununde az kaldi zaten canim benim insallah bu ay kirmizilari gebelik testinde goruruz hemde cifter cifter 🙂
inşallah canım ya inanın çok dua ediyorum sizin için. Hayırlısı tabikide genede dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz.hakkımızda hayırlısı canım benım ınsallah çıft çızgılerı görürüz testte kısmet artık🙂

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

inşallah canım ya inanın çok dua ediyorum sizin için. Hayırlısı tabikide genede dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz.
selam canım nasılsın?az kaldı gunune ınsallah ıyı haberler alırız senden de...varmı bı belırtı falan nasıl hıssedıyosun kendınısagol canım benım