canım pasaklı tanrıcaya yaptırdım ıstedım yaptı sagolsun ıstersen mesaj at ona yapsın ben nasıl olursa olsun demıstım o da bunu secmıs yaptı guzel olmusmu begendınmı?tatlı cadım o resımlerı nasıl koydun canım sen altta olanı
canım pasaklı tanrıcaya yaptırdım ıstedım yaptı sagolsun ıstersen mesaj at ona yapsın ben nasıl olursa olsun demıstım o da bunu secmıs yaptı guzel olmusmu begendınmı?tatlı cadım o resımlerı nasıl koydun canım sen altta olanı
selam canım nasılsın?az kaldı gunune ınsallah ıyı haberler alırız senden de...varmı bı belırtı falan nasıl hıssedıyosun kendını
canım pasaklı tanrıcaya yaptırdım ıstedım yaptı sagolsun ıstersen mesaj at ona yapsın ben nasıl olursa olsun demıstım o da bunu secmıs yaptı guzel olmusmu begendınmı?
abboowww kimse kalmamış buralarda

evet canım özelden at mesajı o yapar ben ımza ıstıyorum de ıstedıgın bı sekıl renk varsa soyle yoksa ona bırak o yapar.ıyıyım canım sen nasılsın evet canım az kaldı pek bişi hısstemıyorum aslında kasıklarım tuhaf ama üşütmşümdür ben neyse yasayıp görücez
nasıl atıcam canım mesaj özeldenmı atıyosun ve ne dıyosun tam olarak güzel olmus

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI