kız herkes tarota açtırmış , kıskançlar siziiii... 🙂
öpüyorum hepinizii...
öpüyorum hepinizii...
kız herkes tarota açtırmış , kıskançlar siziiii... 🙂
öpüyorum hepinizii...

kızlar ben gecen ay ruyamda adet oldugumu gormustum hemen uyanıp baktım dogruydu bu ayda aynı ruyayı gordum klkıp baktım ama olmamıstımm
iiyim güzelim sen iimisin peki düzeldinmi birascık.. bizimde bebeklerimiz gelcek bunu biliosun dimi sadece vaktini bekliyoruz...rabbimin izniylee..canım rabbim sağlcakla kucağına almak nasip etsin inş herşey yolunda gider sterse sokma mercimeğimizi annesi
canım benim inş hayırlısıyla hamişsindir rabbim hayırlı zamanda versin bebişini inş
canım ya çok geçmiş olsun çok kötü acır o
canım korman okadar doğal ki yapmak istiyosan biran önce yap sürekli düşünmekten iyidir inş hamişsin ama hayırlısını isteyel,m mevlamızdan inş
desenim şehnazım aslı gökçem sizler nasılsınız chatlak ım inş herşey yolundadır tatlım mevlam bebeğini sorunsuz bir hamilelikten sonra sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş
kizlar ben cikiyorum görüsürüz canlar by

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

amin cnm 🙂canim bilinc altina ne kadar yerlesiyorsa bizdeki bu bebek istegi bazen ruyalarda goruyoruz herseyi.. bende bi ay cok belirti yasamistim, o ay ovulasyon testi yapmistim.. adetim gecikmisti cok umutlanmistim yani.. ruyamdada test yapiyordum positif cikmisti 🙂 sonra regl oldum.. buyuk hayal kirikligi yani..
Insallah senin ruyan guzel cikar canim..