kizlar masallah yani tum sayfa listeyle doldu heheh 🙂
eeeeee hepimizin aklı fikri orda napalım😛iha: canlarm ben namaza gidiyorum hepimize bol bol dua ediyim bay
kizlar masallah yani tum sayfa listeyle doldu heheh 🙂
eeeeee hepimizin aklı fikri orda napalım😛iha: canlarm ben namaza gidiyorum hepimize bol bol dua ediyim bay
Selam cnm hosgeldin,
cok az kalmis heyecanlisindir sen simdi, günler gecmek bilmiyor dimi? 🙂

aslında çok heyecanlı da değilim sanırım bu ayda pek bir şey yok... yani herşey öyle normal ki! eğer hamile isem çok şaşıracağım! :laugh: ne ağrılı kasıklar, ne kahverengi lekelenme, ne uyku hali... bomba gibiyim walla!![]()
aysegulllllllll yardım et canım ya delırmek ıcten degıl
evde ızınlı benımkı ve sımdı annesıne gıdıyomus yaaaa bu ne anlamadım canının ıstedgı yere nasılda gıdıyo bıde soruyo ıyımısın dıye ben soguk konusunca patlıcam sınırden bunu duyunca aynen delırdım yıne atamıyorum ıcımden
yok sabah konustuk uyanınca ne yapıyon dıye oyle askım cıcım demedım ıyımısın dedı ıyıyım dedım kacta cıkıcan ısten dedı bılmıyorum dedım alırım gelıp senı dedı.neyse bıraz önce mesaj atmıs anneme gıdıyorum aksama da senı alırım demıs gelde sınırlenme ya ben neyapcam anlamıyomu hıc anlamıyomu benıııayyyy allahım yarabbim ya masusmu yapıyo bu adam bende sinirlendim şimdineyse tatlım sen kendine hakim ol sen nededin konuşsana neden böyle yapıyosun diye ama güzel güzel bağırırarak diil