slm arkadaşlar nasılsınız kan testi sonucum 1000 normalmi acaba daha dr.gidip gösteremedim
canım hiç bir bilgim yok inş normaldir
slm arkadaşlar nasılsınız kan testi sonucum 1000 normalmi acaba daha dr.gidip gösteremedim
AYŞEGÜÜLL,çok şükür iyim.Allahım iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin.doktora gitmeden öncede şifasını versin Rabbim.
arkadaşlar hatırlarsanız çoğu kez anlattım yanlış tedaviler yüzünden başıma gelenleri.iyi 1 doktor bulmak çok zor.3 aylık evliyken hamile kalmıştım ve düşükle sonuçlandı.ama garip olan doktor adetin geçikmiş sancıların bundan dedi.kanamam kesilmeyince tekrar gittim.açıklama yapmadı ama düşükten sonra kullanılması gereken ilaçlar verdi.biz tabi bunu başka 1 doktordan öğrendik.bunun üstüne daha ne yanlış tedaviler.
hatta gittiğim doktorun biri sürkli 1 kanalda programa çıkıyor,eşim her gördüğünde adamı çoooooook kızıyor,öfkeleniyor.
sırf kendi için istemiyorum,cümlemize nasip etsin.canım sende olmuyor ama çok takmamaya çalış.aminnnnn bitanem iyi olmana çok sevindim rabim sana hayırlı sağlıklı evlatlar vesin inşbir ömür boyu bebişklerinle eşinle mutlu bir hayat geçir gülüm
canım inşallah normaldir dediğin gibicanım hiç bir bilgim yok inş normaldir
şehnazım sizin dr nerdeydi canım
amin canım.bazen kızıyorum,doktorlara niye hipokrat yemini yaptırıyorlar diye.Kuran üzerine yemin ettirseler ya.hipokrat çarpmıyor,Kuran çarpar en azından.(tövbe haşa)Evet canim Rabbim kimseyi paragoz ve bilincsiz doktorlarin eline dusurmesin..