yok canım ya devam edıcem karar sımdılık oyle bakalım bebıs gelırse bıkac ay devam ederım belkı sonra bırakırım
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sen moralini yüksek tut en önemlisi senin mutlu olman gerisi geliyo zaten

yok canım ya devam edıcem karar sımdılık oyle bakalım bebıs gelırse bıkac ay devam ederım belkı sonra bırakırım

evet canım haklısın ıyıyım suan valla evde olmak yaradı yanı neyse sekerlerım ben yemek yapıcam cıkıyorum yarın bol bol gorusuruz tamam hoscakalınhakkında hayırlısı neyse o olsun canım sen moralini yüksek tut en önemlisi senin mutlu olman gerisi geliyo zaten![]()
evet canım haklısın ıyıyım suan valla evde olmak yaradı yanı neyse sekerlerım ben yemek yapıcam cıkıyorum yarın bol bol gorusuruz tamam hoscakalın
anaam herkes coşmuş yaww...desenim nasılsın bakimm yok dimi bi değişiklik yarın sabah gelmezse test yapsana sen merakta bırakma bizi..ayşegülümm sen nasılsın canım..

ayy kıyamam sana ağlammaaa... bayaa coşmuşsunuz bu çift çizgi olayıda amma güzelmiş.. walla bende hamile olursam bende yapıcamm...hoşuma gittiii..her ayda bildiricem walla hamileyim diye🙂 😛iha:iyiyim canım sen nasılsın herkes ditti ühüüüü ühüüüü![]()
ayy kıyamam sana ağlammaaa... bayaa coşmuşsunuz bu çift çizgi olayıda amma güzelmiş.. walla bende hamile olursam bende yapıcamm...hoşuma gittiii..her ayda bildiricem walla hamileyim diye🙂 😛iha:
anaam herkes coşmuş yaww...desenim nasılsın bakimm yok dimi bi değişiklik yarın sabah gelmezse test yapsana sen merakta bırakma bizi..ayşegülümm sen nasılsın canım..
kızlarrrrrrrrrrrrrr nereye gittiniz ya
iyiyim canım sen nasılsın herkes ditti ühüüüü ühüüüü![]()