mrb canımm çok tşk ederim allah razı olsunn ayy inşallah canım yaa allahım isteyenleri elini boş koymasın...
canım ben senin şiirini okumuşdum baya ağlamişdım hatta sren hamişmisin
mrb canımm çok tşk ederim allah razı olsunn ayy inşallah canım yaa allahım isteyenleri elini boş koymasın...
ya kızlar bişi soracağım adet vakti yaklaşınca kasık bel sancıları artmazmı benim yaklaştıkca kesildi son 3 gündür hiç bişim yok kalmadı ondan evveli 1 hafat boyunca kasık bel karın ağrısı çektim 3 gündrü sadece ince ince sızlama şeklinde belim ağrıyoo bide gögüslerim şiş acıyoo unuttum valla geçen hamileliğimi bi yardım edin bana 🙁(((((

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ
:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

canlarım ,
hepinizin mesajlarını okudum , herkese tek tek teşekkür ederim , sağolun destekleriniz için , üzülmedim ,üzülmeyeceğim diyorum ama dünden beri gözyaşlarımı durduramıyorum , bu dönemde böyle oluyor hep, başka ufak tefek sıkıntılarda üst üste geldi , sinirlerim çok bozuk anlayacaınız....Ben okuyorum hep yazdıklarınızı dünden beri çok teşekkür ederim destekleriniz iin ,öpüyorum hepinizi...
Canımmm daha zamanı var demekki Üsülme canım benim de sonum regl gibi görünüyoo.Malum sivilceler kırmızıları ele veriyoo.Hayırlısı inş. tatlım.merhaba kızlar nasılsınız
ben de regl oldum 🙁((